A C T U A L I T Y – Het Nieuws is met geen Le P E N te beschrijven !

Le D A Y after !!

Het Nieuws is met geen Le P E N te beschrijven !

En eh, Griet Tiet tulaer zeiden wij ‘pubers in Juni 1 9 6 9 toen wij aan de per A- buis gekluisterd zaten! Henk Ter Lingen G * D hebbe zijn zeal! “Zeal?, Ja ha, dat betekent ‘doel’,en voor open doel keken wij de hele nacht naar het landen op de Maan.

Sindsdien zijn wij ‘Maanisch positief geworden, wat natuurlijk ook totaal anders had kunnen aflopen! Lopen – eh – ‘Loop naar de maan!”riep een soort Opa tegen mij! Dat hebben ze bij de N T S voorloper van de N O S zelf in mekaar geflanst! Die man geloofde écht niet dat we op de Maan waren geland!

Ben benieuwd in welke ruimte Chriet Titulaer nu terecht is gekomen? Maar volgens geruchten gaan nu de Deceased Personen – Oh-vèr-leden Persona non grata in die Hemel verwoedde pogingen ondernemen om terug te keren naar de Baarmoeder aller Baar-waar-moeders.

Dat noemen wij gewoon Entréé-incarnatie! Nou weet ik één ding zéker! Ik kom alleen maar terug als Réé-inarnatie! Met ge- wij-de – gezangen! Oh wat zal ik na de dood Thithuhilarisch terug naar het Verleden-oh verleden verlangen!

Terug naar de werkelijkheid ! Als U roept of zegt” dat Het leven geen bal aan is, staat u naakt-tuurlijk sowieso buitenspel !

En ik heb begrepen dat de trainer de spelers Het B O S in stuurde met de Tekst : Bàllùh dat jullie zijn! “Geen woorden maar daden!” wil ik zien! Maar ja, als je naar je eigghùh Bàl-lùlln kijkt blijft het uitroepteken in het midden, altijd gelijk spel!! En gelijk overspelen is door het risico van overspel, omdat iederéén niet Jomo-sapiëns gericht is , is dat niet aan de orde!

Ik hoorde gister de ‘nul-tieners op straat roepen bij de snupporters van de tegenstanders : “Het Busje komt zo !” Nou heeft mijn P S V- ofwel P er Soonlijke V oorkeur niets met een ‘Nultiener of Nùl komma Nul twintiger’ te maken..

Maar ik snap nooit wat het nut is om twee keer 45 minuten achter je eigghù Food- balls aan te lopen! En dan voor eigghùh doel er in te trappen! En om dan ook nog een trap na te krijgghùh, en ook nog een rooie of gele kaart! Mag Blind wézùh… Oh nee hee niet weer!

En over The R E D – L I N E zullen we het al hélemaal niet hebben!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>