A C T U A L I T Y – Gaat U ook vanavond W e e H a van Buren-gluren?

Gaat U ook vanavond W e e H a van Buren-gluren?

Goeden morgen! Moet ik dit weten? Ben ik net van de Fabeltjeskrant met die grote Shock-Oh-kolade-létters afgestapt, word ik hier mee gekont-affront-teerd!

Vader gooit – doe je ogen dicht- Kind van het Dak en zet dat op Feesttroep eh Feestboek! De tweede in een reeks die oneindig onverantmoord wordt! Was die Vader zelf maar uit zijn dak gegaan of gesprongen! Ik mag er verder geen grapjes of Sick Jokes over maken! Was die man maar Dakloos, dan zou het vanzelf regenen in zijn Hoofd , om af te koelen! Of veel Peter Koelewijn draaien, om af te koelen!

Ik ga er vanavond eens goed voor zitten!! Nee hee niet Dee Wee Dee Dee en ook niet een goed W – C D – afspelen ! Nee hee, ik ga wel kijken ! Naar de Pupil van Prof. Wesseling waar op de muur in Leiden een Dames-orkest van verzet kwam, toen zijn eind-cijfers vervalst waren van 4 naar plus zeven, althans volgens de geruchten van het Pees- wees-kamertje!

What the Fuck zou ik zo zeggen,Ik wacht op The BL*N D F U C K dat zijn Koningshoofd voor één dag op een ander meer menselijk lichaam wordt getransplans-fantaseerd! Dat ie gewoon even er niet is of bestaat! Want in M*nd Fuck bestaat alles wat niet kan bestaan!

Maar ja , morgen is het dus die dag, en dan trakteer ik altijd op Tom Poezen.., nee hee Tom Poucen. Het wordt steeds gekker. Normaal haal ik voor het personeel v d Wysbreeker Tom Poucen! En gister al ergens- neee hee nergens te krijgen! En nu komt het : bij The Hema had gister een persoon Achthonderd Tom Poucen opgekocht !! Maar vandaag zijn er weer acht honderd !!

Ik wens U morgen Veel Gezegend of Verregend Koning te rijk !En als het blijft hagelslaggregenen dan vertrek ik alsnog naar Le R O I des France! Lijkt me leuk om met U onder de Twijffeltoren te dansen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>