A C T U A L I T Y – V E R K I E S – Z I N G E N B O V E N S T E M M E N !!

1 5 M A A R T roert iederéén z’n Staart

V – E – R K – I – E – S – Z – I – N – G – E – N –
B – O -V- E – N S -T- E – M – M- E- N

Sinds ik mijn Stem kwijt ben, hoor ik officieel bij de Verzwijgende ‘meer-der-minderheid!’

En ik stond net voor een gesloten Stemlokaal, die niet al om zes uur open was, wat ik vannacht op de reedio hoorde!

Dus de Stemming zit er bij mij al goed in ! Kweet ok hélemaal niet hoe het ‘Deebeekel als Debacle van gisteravond is geëindigt.

Het Slot-accoord van gisteravond was ondubbelzinnig een ‘Goed Debat’ volgens C D A – P v d A – En de áardappel-vers-schillen’ waren groot ! De Poliniettici hebben het nu in eigen hand! Ofwel, je bent de Lul als je niet stemt ! Vanavond om negen uuur de eerste Ex-it poll !

Door het Néé-derlandse Drugs-beleid zijn er nog niet zoveel ‘zwevende kiezers’ geweest, die al héél-le-maal niet gaan stemmen! Die horen genoeg stemmen in hun eigghe hoofd!

Hoe haal je het in je hoofd, of je Hersens om de Demooigratie af te breken door de Leuze : “Kiezen op mekaar!” Dan krijg je toch vanzelf een Verzweijgende Meer-der-minderheid? Tòch?

Nou heb ik al hélemaal geen kiezen, alhoewel ik nog steeds zeg Tanden op mekaar! Breek me de Bek niet open van mijn Verstands-arts!

Kiezen op mekaar! Hoe verzin je het! Daar is de ‘verzwijgende meerdeheid door ontstaan!’

En daardoor krijgen we het Samen niet meer voor mekaar ! ‘s-Amen zal het W C D A zeggen! Ik zeg : “Doortrekken die ‘s – Amen-trekking van de Aarsenaliteit !”

Benieuwd hoe we afstemmen op dezelfde Néélectorale Partij! Oh, wat verlang ik naar Quiche…. Want als er één niet Kieskeurig is,ben ik het wel! Wilde ik eerst een Rood smerig réétvolutio-ordinaire Tiet-shirt aan, met de Leuze :”Gaan met die Bah-naan!” Maar mijn banaan zit een étage lager achter de leuze : “Alles is Kietsch !” Wat hoor ik nu ? mijn eigghu Riets! Aù !

Een Ruk naar rechts ! Hallo Wakkere Trut van Nééderland! Ik zit te Tikken, en alhoewel ik daar ‘getikt’ van wordt, heb ik al zoveel toets-tikken gemaakt dat ik nu al ben af-geschreven, voordat ik aan het eind van mijn Latijn ben. De Toets van de Kritiek heeft ’G éé Wéé je gebeente’ gisteravond niet doorstaan! Kreeg als een P ay van D e A fbetaling van Asscher me noa “De volle Dépressieve laag!” Die als een Huilbui Né-lèctoranaal bleef hangen.
Ik wil een land waar iederéén zich thuis voelt een Land voor iederéén die zichzelf niet meer thuis voelt in eigen huis!
Ik wil de D-ee als Hoofdletter in het Wilhelmus van Plas-pause sterk in het Gill-hell-must vertegenwoordigt zien!

En U lacht zo leuk als Icoon in Der Néér-lantse taal vertweegentwoord digt te zien!

Ik wil dat iederéén zich thuis voelt en lekker in zijn eigen vel zit, zolang ie maar Wit als Kleur van Zwart-Wit-denken bekend.

Ho ho, van wie is deze tekst? Toch niet van die ‘Kleine Blonde Dood- schrijver’ die alles uit zijn eigghe Piemel zuigde, wat op zich al knap is..

Maar Als er één Nexit is die nu van toe-plassing is, is het deze ‘Plasscistisch rede’, die rede geeft, om ook als je met een bek volstanden staat, ja!, er het grote Verwijgen der Neerlantse taal er toe te doen ! Ben je hélemaal van de W C D A – pot gerukt!

Gebruik je verstand! En als je die niet hebt, schrijf je zelf dan af! Maar hou je ….. Is hier een Back-up van?

Goeden morgen Nééder-lant? Wakker worden!! Druk U S T E M-pel vandaag!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>