A C T U A L I T Y – N u n c a s : Zeg dat N O O I T M E E R

N U N C A S N U N C A S N U N C A S

N u n c a s Z E G D A T NOOIT MEER; nooit meer slapen van W.F.Hermans ; Nooit meer: Ja ik wil na tig jaar Huwlijk wel eens iets anders! Nooit meer wakker worden naaste de verkeerde! Nooit meer meer of minder hetzelfde zeggen wat niet voor Herhaling Vatbaar is, en of was er hélemaal klaar mee! Nooit meer iets beloven waar je niet over hebt na-gedacht! Nooit meer vloeken in de kerk, terwijl je niet gelovig genoeg bent om voor het zingen de Kerk uit te gaan! Nooit meer vreemd gaan, terwijl dat de normaalste zaak van ontkenning is ! Nooit meer geloven in iets wat niet meer uitkomt! Nooit meer je ‘s – Excuus aan bieden, terwijl je in jezelf zegt: “Waar gaat dit in G * D snaam over? Nooit meer een Oorlog beginnen, terwijl je de tegenstand-s-ter niet ziet staan! Nooit meer n o o i t zeggen! Zodat je geen N O O I T E N meer op je zang hebt! En ga nu maar eens Spaan se les nemen, zodat Maxisma het ook verstaat! Anders krijg je als nog Ooorlog!! En dat zouden we toch nooit meer doen?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>