A C T U A L I T Y – K an N iet V eel B éter! Ze lieten er geen Gras over groeien hè? !

Ramses Shaffy zong het vroeger al ! Het gras zal altijd Groener zijn aan de andere kant van de heuvel!

Naar nu blijkt waren alle wedstrijden op Kunst-gras, zodat werd besloten: we gaan niet langer naar de kloten dus spelen we- omdat het sowieso niet om aan te zien was- in de Parkheer-gara-blama-ge, waar dan toch niemand naar kijkt!

Punt, Komma, Vlees-en Vréés-teken aan de wand!

Oh,noa ik lag al op één oor, en had niks in de gaten! Maar sinds gisteravond, had ik het ook weer niet in de gaten, tot diep in de nacht hoorde ik heel Néé- der- landt in mijn hoofd ‘praten over maar een ding’ My dinge-dinge-twinkeling in de ogen van : Bhoer zoekt Vrouw! Noa van mij konden die Plòs-stiet-tu-éés sowieso zo de pot op!

Want verder is er geen Bal aan! Een uitroepteken die recht-overeind met daaronder twee ballen-ter rechter en linker zijde- blijft staan! Ja, zonder Blind-vertrouwen, ben je uitgeluld en het vlees-geworden werkwoord geworden..is uit-ge-duld!

Is er iets? Omdat ik een Fan van Blind-vér-trouwen ben, zie ik ‘kèm hélemaal niet staan, en kunnen we ‘gewoon met de dagelijkse dingen van en over ‘het leven verder en over gaan.’ Ik ken alleen maar Danny van de Kruiff, en die ‘bergde mij ter haren’, die allemaal als Kippenvel zelfs bij Johan recht overeind gingen staan..

Ach,en Danny van de Blind-de-linkse vertrouwen.. Noa die heeft nog een hele mooie toekomst-futura in Brazile! “Eh, Brazielië ? be- d o e l je?” Ja ha, daar staan hele Stadions leeg! Dus vul maar zelf in..

Kijkt niemand van op als er iest fout gaat.. Niemand die zich daar zo druk over maakt als hier! Ik denk dat ik ook maar eens die van-zelf-kant op ga ! Want ja , zeg nou zelf Doelloos achte je eigghe vanzelfsprekende uitroepteken aan lopen.. ben je wel snel uitgeluld! En die ‘K-an N-iet V-eel B-eter’ waren er ook snel uitgeluld. De Breuk-ink er in! Want alleen Johan Sébastiaan Bach heft in die Lijdens weg net meer iets G E D U L D ! G E D U L D !!

Goeden Morgen Prettig weak – end ! Oh nee, gehad? Als je maar Blind-vertrouwen in jezelf houdt! Dan houd je het ook het langste uit na die ‘k-ontslag! Maar ja, als Meelijwékkend-voorbeeld ben je wel schnell Ausgeloeld!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>