A C T U A L I T Y – Is het nu aan de slag of de aanslag ik léés geen boek, of aan slagen geen gebrek?

A C T U A L I T Y – Is het nu aan de slag of de aanslag ik léés geen boek, of aan slagen geen gebrek?

Goh, zo te zien krijgen we een behoorlijk- nou behoorlijk? – Zaken-kabinet! Waar ik me nu zo te zien aan die Pakken van een ‘Links – rechts one-beleid’, Au-derwets Giro-Blauw aan kan gaan ergeren! Maar je moet wel toe-geven ze beknnen wel kleur, waar je je Blaus aan ärgert!

Of is het een hint dat ze gaaan aan-pakken?! Maar ja als ze weer , léés: “Klavertje Buma-vier redenen om”, te gaan bezuinigen, hebben en hadden ze nu al het verkeerde Maat-pak in de V K-aliën – ocht tent – krant aan!

Maar van –onder-handelen heb ik sowieso in de –ochtend en tocht tent stand de ‘Ballullen’-verstand.
Dus ben ik blij dat de Kneukenhof vanaf vandaag weer open is, en ik weer ‘ritsen-stelen’kan stelen! Ik zie en voel alweer de Ritsen –gulpen-stulpen uit mijn broek kriebelen! Het Wiebelen van Wiebes is nogal wieb- dus de schoen past, trekt ‘m aan! Ik zie de Sihint al weer in de ghùppel-knuppel-stand staan!

En oh ja, we gaan er weer a.s Zondag een Uur gratis op voor uit, en niet te snel, want dan ga je net zoals het Gaïs door de voorruit! U kunt de klok er op gelijk zetten dat U dan er op vooruit achter uit gaat !

De Wijzer en -eigenwijzer die U bent- één uur naar voren. En kijk verder maar naar de Kerktoren… bestaan die nog? Wij hebben in ons dorp drie van die spitsvondige torens met een schnikkel er op ! En op de achtergrond hoor : “Ah La ; Ah la!? Nou heb ik niks in de la, dus waarom ze dat iedere ochtend in mijn dorp omroepen is mij een raadsel!

Oh nu snap ik het dat is H À-dèle met dat nummer “Moeder er ligt een Lijster in de la la la ! Inch cha la!”

De Politie weet wie de dader is. En de slachtoffers weten ook wie De Dader is, maar kunnen het niet na-vertellen!

En verder denkt de Politie te weten wie De Dader is, die ons op het verkeerde been op de Aarde heeft gezet! Vandaar de uitdrukking What on E A R T H is going on In L O N D E N ? Zonde in détails te treden is the History of the oldest Démooi Crazy te vroeg Oh V E R L E D E N!

En verder werd ons gevraagd de kachel niet met de kachel aan te maken, of met je partner of vrienden, zodat er geen ‘Dooie Mutsen’ uit de Slaapkamer vallen !
Goeden morgen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>