A C T U A L I T Y – Het was weer B A L gisteravond op dat Plein bij die Metro !!

Het ‘tuig’ trekt zich nergens een Bal van aan!

Fillon’s – Onderzoeks-rechter zegt: Pàk ‘m !! Wij gaaan de Corruptie in nette kledij aan-Pakken !! Onder de Context van : “Pak van mijn Hard aanpakken!”
Over Hard Gras aanpakken gesproken! Ik wilde gister naar een bepaalde ‘Grutter Kruid –de – nier’ waar ik niet door kon gaan, op Donkerdag!

Ik nam de Metro en zag al de Metropoli- tie.. Had het kunnen weten! Vergeten.. Ging de stad in, en zou op de ‘terug-vluchtweg’, zo snel je kan langs die ‘Kruid de nier gaan!’ Ik liep via via terug richting De Metro.. in de buurt van de Hoer-atio, en stuitte op een colonne van mannnen in Blauw-zwart- ook strak in het Pak van : “We ‘Pàkken’ ze wel!

En ja hoor!, ik zat midden in de A J A X-Hoellie Schmoelli Hooligans ! En ik wilde naar die ‘Kruid de nier!’ Maar daar hadden ze geen A H-erlebnis- Boodschap aan! Kon nog net mijn Boodschap doen! En ging via dat Plein richting de Metro!

Ik werd subiet verzocht om om-te-lopen naar de volgende Metro halte! Via Via kwam ik aan de andere kant van die halte, en beneden gekomen werden wij verzucht met de ‘o’ de andere kant op te gaan!

Ondertussen kwam een leeg Metro-stel aan rijden, voor de ‘Ha Ha Honden-lullen Heren Werk-tuig!’ Plotseling kwam er een peloton een Blik Aiméërs aan.. En werden wij vriendelijk verzocht – niet vriendelijk-, hier weg te gaan!

Er ontstond verwarring, tegelijk kwam er nog een Metro trein aan! Daar werden we ingedreven! Niet te Filmen: hoe ik en wij opeens tussen een péloton mannen kwamen te staan.. We konden geen kant op !
Hoe ik ooit altijd , écht waar altijd zonder het te weten, op Woensdag meestal of gister Donddert niet welke dag altijd in die Hooligans van beide partijen terecht kom! G-éé-ver-deG * t v er r ! Heb niks tegen Voetballen.. Maar mij ontgaat het altijd dat dat tuig sexcusez le mots voor een wedstrijd hun eigghù Macho Ballen moeten laten zien!

Pelotons rukken uit voor types die totaal v d Maatschappelijke Ladder en Pot zijn gerukt! Wollen sie die Krieg dan bekommen sie die Krieg.. Krieg noa wat !

Ik heb geen Boodschap aan die Macho’s! En ik geloof dat ik de Boodschappen maar voortaan héél Elitair thuis laat brengen! En U weet waarom Die Groot-Grutter niet in Doiitschland kann beginnen? Nein? Von wege und Nimwegen die erste zwei Büschstabe A- und H-erlebnis ! Gute morgen !
P S: Rinus Michels zei het al in de jaren ’70-tig Voetbal is Oorlog ! Ik zie nog de Interview –pagina van V N ! Frei Niederland ! Oh sorry… ben weg! Toch es over na-denken bij het woord : Bàl last Néé dam!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>