A C T U A L I T Y – Goeie Morgen Nééderland !! Wakker worden.. En de P v d A gaat er nog maar eens een Nachtje over slapen!

“A S S C H E R M E N O A !!”

De Néé-lèctoranale Géén-neur-ratie Nix kende maar één Slow Gun, eh slogan A A N V À L L E N! Dus de Partij van de Aanvallers waren gisteren bij die zooitiealisten niet van de Partij!

En al die Ver-standsartsen krijgen nu extra-patiënten die met een Bek vol tanden staat! Ze kregen het lètterlijk Rood om de kaken bij de erste Prog rom nose..

Je kunt natuurlijk er je neus voor ophalen !! Maar Nederland is gister-avond wel van Politieke Kleur verschoten! En de uitslag en de terugslag vande Moker.. Moker wat maak je me noa ! ! ? ? Néger-en-twintig Zétels verlies!! Dat kun je niet langer negeren!!

P v d A is op Zoek naar De D E N K T A N K !! om over na te denken! Dhenk is in Rotterdam groter dan de P v d A ! En daar zit geen Henk tussen Achmed en de Achterban-k !

P v d A zit er dus warmpjes bij met die Trui van de S P E K M A N en Boontje komt om zijn Loontje !! Maar die Smoezelige Trui van Spekman en bonen zou ie nog wel eens lang nodig kunnen hebben, nu ze in de Arctische Winter zijn aangekomen!

Reken maar dat ze vele Pinquins tegen komen, die het beter weten en Winterhard voor de Tegenslagen zijn! En of de P v d A kopje-onder weer dat te boven komt?

Dit was de zoveelste in “ze” eens een Lèsje in Néé-derigheid leren! Een Néé-lèctorabanale afstraffing! Maar de opkomst en ondergang was nog nooit zo hoog! Der üntergang dès Abendlandes !

Goeie Morgen Nééderland !! Wakker worden.. En de P v d A gaat er nog maar eens een Nachtje over slapen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>