A C T U A L I T Y – A C T U A L I T A L I A Ja Ja ..

G E E N – I – T A L I Ë .. terwijl je toch dacht dat ze er wel De Ballen-verstand van zouden hebben! Maar geenitalië betekent ook dat er geen bal aan is!

En daarom komt Louis ‘van’ er met de Linqua – non-splitsing er het gemakkelijkst van af!

Louis van G A – A L !

Ik weet niet wat voor ‘Open- Doel’ iederéén ‘m er in schiet; maar het is toch de bedoeling om voor open doel de tegenstander voor schot en schut te zetten! En niet de Hol – landers! Want dan is er geen reet aan! Zolang niemand uit de kast komt, moet dat hele Helft-tal maar op-flikkeren, hoorde ik gisteren van The Pundits!

Nou is het niet de bedoeling dat Louis maar van Breukeldòm eieren zo groot als zijn eigghùh Bàllostererossen kiest! Zodat ie straks met Pasen er als een Angst-paas-haas-dwaas vandoor gaat ! En met z’n aardstaartvaart tussen zijn benen!

En misschien is dat wel de Rede-lijk-heid waarom er nog geen Johan Cruijf – Stadion is ! The Famiolie kijkt wel uit om z’n naam te laten verbinden bij zo’n stelletje Losers , met een veel te grote Bek! En dan hebben we het nog niet over De 1 Miljoen Neuro-questie van de Pat tricks! Is een hele Kluifvert, om die One-million-Dollar-question terug te betalen en op te lossen!

Gelukkig kwam ik gisteren perrongeluk Perron-geluk op straat tegen Du Perron.. Wie? Perron..Ja, die ken ik wel, maar die is al zo lang af geschreven.. Perron – geluk.. Moet ik denken aan André Hazes die schreef : Toen ik jou zag op het Perron; wíst ik dat ik jou kon ! En J C zei altijd : Hùn ne hebben altijd gelijk! Ja, en onder een Hunnebed ligt misschien nog wel een lijk in de Kast! U O M O – Sensualis Opgeplast!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>