A C T U A L I T Y – And The Session en Recessions of the Dutch Secret Zeurvis !!

De wonderwhandeling liepen in recessions van Session naar Session.
Double Dutch gezegd: Dankzij de Dutch-geheime Dienst Zekreet-secretservice, is er nu een spéciale commissie die als een Petrusca poppetje De Poppetjes aan het dansen krijgt! En in een Poppetje aan het Dansen gaat!

Troika Hier Troika daar, heen een weer, heen en weer, en daar gaat is Session de sigaar!
Met een Stoïcijns gezicht van ontkenning, zal ook ‘k-onthuld worden dat er Oh- Kay eh op Gay ‘k-ontmoettings-plaatsen hebben plaatsgevonden achter ge-Kloten deuren, die in dit Tijdperk niet gesloten blijven!

Ook al hang je overal Digitanale Slotjes en sletjes op. De Matta Hari Kanari, kan arie ook niet tegen houden ! Gold Finger eat his hart out! Benieuwd hoeveel Enveloppen daar achter ‘Huis Clos’ van het Zwart gemaakte Witte Huis zijn ver-en-gewisseld!

Wissel geldt voor het corrupte Drie –a-viertjes! En Geld stroomt in menig Washingtonse Riviertjes..Oh Watergate en de pleziertjes

van toen! How Stupid Cupid you can been! Over the Hudson –river ! Very Zoen! The next Verdict of the Impeachment! Reach out and Touch somebody’s hand Make the World a Better place? So we can go on without the Disgrace coming weak –end !

#PvdA a a aáááá’ is altijd goed geweest in Voor-op-lichters.. En die Schoon-zus had natuurlijk niet zo’n “Schone Schoonbroer #BertTichelaar

#GeertWilders is gewoon door zijn Ex- Bewakers op straat gezet! In plaats van dat “zùh” zeggen dat ie weer de straat op gaat! Kleine Nuance

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>