A C T U A L I T Y -En volgens Het Oor rakel uit Freeze-land kan Het Réétferendom

De Super Bolus als afscheidt van een sport die te veel C T E – Hersenschade op levert!
Toch eens navraag doen of die Man met dat onthoofde Freiheits-beeld zurück gestuurd kan worden na zijn ührsprüngliche Heimat! En die vrouw terug naar Slovenië!

Maar ja, als je je kop er bij moet houden, is het niet handige als je op de Voorvagina een Speighel-schmeigel van een Spieghel wordt voorgehouden, hoe het met je kan aflopen! Hoewel velen massaal voor een Onthoofd ding van zijn verantmoordelijkheid zijn! Want de ‘m’ is sterker dan de ‘w’ van ‘M’met een Onthoofd-letter!

In Droommenië willen ze de coor-e-ruptie légaliseren, zodat de Ceaucescu’s après La Mort uit hun graf zullen opstaan! No way denken de Demonstreerders, en zullen van dat Plein nooit weg gaan! Nooit meer – en vul maar in, is de slogun geworden.

Als die gele –Roodharige Vetkuif de Rechterlijke macht en onmacht blijft beledigen, kan ie ‘Impeached’ worden. The Watergates of Heaven – lees: “De Sluizen zijn geopend!”Nu nog wachten op een Donderbui! Ik zie de Bui al hangen!

Nog ander nieuws?
Oh ja, de Stèm-Wíjzer is weer terug ! Nou als ik Stem-Wíjzer moet stemmen, onthoud ik mij van Commentaar, en stem über- haupt-oorzaak niet meer!

Buiten hof en beminnenhof zit de stemming er goed in! En de Te Oud-erenpartij ben ik Krollend überhaupt niecht von die Partei jah! Ik zag gister buiten-hoffelijkheid The Nééminant Grise van de jaren-tachtig Crises!

En mijn blik op oneindig laag land frieste onmiddellijk op mijn gelaat. En ik zag met Koeien van Letters en wei- eh wijlandelijk geblaat! De Geen-I-Déémooigratie van Het Oorakel! Oh wat verlang ik terug naar de jaren zeventig ! De Rooihaan en zijn gekakel! Maar uiteindelijk ging Links er aan, onder door! Do I’ve to say more?
Mijn Slow gun is : “Verkíes-zingen boven stèmmen!” En volgens Het Oor rakel uit Freeze-land kan Het Réétferendom de W C – Pot op ! Doortrekken met een Wiegghelliaanse Schaterlach!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>