A C T U A L I T Y – The Border-liner is Lèkker Grens-verleggend bézig !

Ben ik even blij dat ik er Glad bij ben! Want ik heb al jaren last van vlieg-angst. En de groene wandelkaart ben ik ook al jaren kwijt doordat ik in de bossen de mosslimover ’t Hooft van de Dichter had gezien.

Dichterbij komend hoorde ik gister het gerucht rond zingen en fluiten. Blijf hier, en houdt je er buiten. Want in het aan winnentoeland, heerst een andere wind uit Dictatorianale streken, waar een Luchtje van Dictatoriale lucht aan hangt.

Maar waar komt die wind-st vandaan? Van Indianen-verhalen van mensen die de toekomst niet meer zagen zitten! En in de Bossen van de vanzelfhaat-cultuur zaagt men Dik Hout van Planken voor je kop.

En als je dan een verkeerd afgietsel van Mein Kampf is t dass nicht, heb je de Poppen aan het dansen, met olie uit die pijp-leiding op het Scioux-vuur.

En als je dan ook nog ‘grens-verleggend bezig bent, staat de hele wereld in brand! Trouwens Die Ego-flip-flap-‘drol- another one’ heeft met dit One-beleid wel laten zien dat ie een Borderline-patiënt is. Benieuwd wanneer het World Wide Web – protest The Wall van het ‘schip-in’ keert?

Dòm-ald kent z’n grenzen niet, en daarom weet ie ook niet dat ie over een ‘Streep’ gaat! En daar zal Merel van diezelfde Streep op de avond van de Boswald- Boscar-uitreiking ‘m prettig aan herinneren!

Nou is die Dòmald sowieso niet te filmen, en niemand is geïnteresseerd in zijn Pussy-album the bum bum! Any-one get you’re gun!

Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES 17 u17 uur geleden
Hij lijdt aan #BORDERLINE ! Voor velen is Degrens met #DonaldJTRUMP al lang bereikt! Lékker Grensverleggend bezig ! #borderline
17 u17 uur geleden
N A – D A L N È T N I E T! O F ? U I T D A L F E D E R E R N O M I N A A L #federer #nadal #AustralienOpen #tennis #fenominal

http://discutantes.nl/2017/01/de-d-i-s-c-u-t-a-n-t-e-s-volgens-de-i-m-m-i-k-r-a-n-t-e-n-is-ie-erg/ … De D I S C U T A N T E S : Volgens de I M M I – K R A N T E N is ie wel erg lekker bezig !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>