A C T U A L I T Y – Ook Donald Ducky Trump laat zich ombouwen als

Maha : “Je krijgt een Mini-Má!” Oh, daar raak je van overstuur je ‘m toch terug. Kom ik er wel op terug met een Puch! Een Pùg? Oh, je bedoelt een Poeg.

Jij ook altijd door de bocht , `k wou dat je voor mij eens een mooi boek-ed kocht! Een Droogbouquet zodat ik er niet naar om hoef te kijken. Maar een Droogbouquet is toch maar alleen voor de rijken? Je hebt er geen omzien naar, net zoals bij mij. Maar ik blijf je moeder ook op 5 Mei !

Trouwens vandaag mag je elkaar nog alle goede Vèr- wensingen voor het Nieuwe Jaar geven ! Hè? Ja ha , als de Koning Het Corps-diplomatique heeft ontvangen, is dat de laatste dag dat je elkaar Gelukkig Nieujaar mag verwensen..!

Nou ‘gelukkig doe ik daar niet aan ! Alleen als iemand gestorven is wens ik ‘m veel geluk in zijn nieuwe -die-mens –zie- ik nooit meer terug!

Oh, bij ze wee, nu ik U toch nog zie Een Gelukk…..i…..g “Hé weg wezùh jíj!”

En ‘verman’ je.. Wat Donald Duck Trump ook Manningly zal moeten fuckcepteren! De Clockkenluider van Wicked Leaks is released bij een Generaalnaal Pardon! Coockies van eigen Déég! ‘Goh, wist niet dat Obama zo deeglijk zou weze!’ Maar Mannings is nu toch een Vrouw? Ja ha, En Trump laat zich tot een Dijk van een Wife als Ghillary Clinton ombouwen !

Nou als er een ding duidelijk is, is dat er niet alleen omgebouwd wordt hè? ! Met vísuéle-ploertendoders wordt alles ten gronde gericht! Ja maar in de Grond van het Hart, wordt alles toch weer opgebouwd!? Want als er een Project-ontwikkelaar is, die dat als geen ander weet als Proleed ie er niet onder!

Een Pro-leed die geen verstand van zaken heeft Preet-zie-dent wordt, sta je met een Verstandpasta-bek vol tanden ! Dat kan alleen maar in Dramarika!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>