A C T U A L I T Y – Ja ha….st st S T A A I J je van te kijken hè dat m-interview..

Van dèr – haal de ‘T’hee er uit
St..st ..hou je ’S aai’ over
van de
S-aai G-eréformeerde P-artij!
Staaij je van te kijken hè?!
Dus daar ben ik niet van de Partij! En ik ‘Verkies-Zingen’ boven stèmmen.. Maar het Goddelijke Stemmetje in mij , vloekt wel tegen de Gevestigde One-orde.

En sinds Fluitenlanders The Trump-card niet meer kunnen uitspelen, speelt mijn dwarsfluit The el U eL steeds meer op ! Houden we al die vruchtelingen tegen, krijgen we als dank paar miljoen gestrande- reizigers, die opeens gebrandmerkt worden, net als in de Middel-eeuwen! Maar ja, T R U M P is bemiddelt, dus van bemiddeling hoeft hij zich niks aan te trekken! En de ‘ge-be-middelde-beleeft tijd’ is ie al lang ontgaan!

‘k Weet niet wat mij en ons ontgaan is, maar er is wel een stoorgaan ‘k-ontstaan! En in de spiegheloog van de Oorkaan hoor je de Stilte van de Storm je niet ontgaan. The Freedòm of Liberty- door de angst- dan bibbert ty!

Oh wat lees ik nu? : Wegens Vrijheid van geen Menings-uiting mogen ‘minder- heden- dan- toekomst’ ‘Het Dood-verzwijgen’ worden opgelegd! En nu worden we door die Burger- meesterlijk 7 2 jaar na Dato en Lego gemiscrimineerd! Nee nog erger ge- G I J Z E L –t!

De Filmindustrie gaat 20.000 Films streamen! Oh, dus die worden légaal-on-en-non-line leeghaalt !Probeer al jaren mijn Vrouw Ziellighaal iedere nacht te Down-load-den!

Jonge Vrouw werkt minder dan de man. Zodat ze meer tijd over houdt om de Man te bewérken!

Wat hoor ik nu op radio 4 : “Deze Maai es tijd is voor U ! Het Wil hel-mus maar niet lukken ! Terwijl de Huismus toch boven aan de Lijst van Huis –tuin-en Keuken vogels staat. Prins – zes- Bé Ha Tricks is vandaag 79 jaar geworden!

De A Ú D E R E N – zorg verbéétteren! Pijnlijk zo’n opmerking !

8 5 0 0 Namen vàn – On-Line gezet! Nog 200 waarsschijnlijk im Leben! Hopelijk loopt dat niet met een S i S Ser af!

Dildo dieven slaan toe! Oh ja? Nou dan ben je wel de Lul!

Philippe Glas se apart!

Vrouw als Gezelsschap-en Huisdier.., mag dat nog wel?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>