A C T U A L I T Y – Is this all a Dream or ee Naaitmèr ?

Fake News..accepts that Dòmald Trump als het op de ‘troes’ aan komt, onverslaanbaar is in het verdraaien van ‘De Feiten.’

“Its Fake News” wordt nu al vergeleken door Carl Bernstein met The Watergate-affaire! Benieuwd wie The Deep Throat is ?

Popularity-reet, eh rate, is voor Trumpy –dumpy van 55% in November gedaald naar 3 5 %, terwijl Obama bij zijn Inauguratie 75 % rating had !
It Sinks and Stinks is de algehele-mene- Dealer eh deler.

Naar nu blijkt is de Informatie van de M I 6 Minformant steed s s meer geloofwaardig, ondanks de ontkenning van de feiten..en de S S woord..

Donald Trump zal a.s Vrijdag 2 0 th of January niet in Persoon aan-of-afwezig zijn, maar via een Teleproter-prompter of wel Twitter zijn Woorden So help me God almighty Teitterend uitspreken!

En ondertussen komen er steeds meer naakte-feiten boven tafel, waardoor The Quantanabo Jail Cuba – libre stijl langer open blijft!

Ondertussen krijgt Rasputin-Tin Kuifiaans een rondleiding op basis van de Watergate-feiten, die in de huidige Hackeriaansetijd nogal ‘Oud Of Deed’ zijn! Excuus voor de ontgroende Groot Dik Thee- taal, maar dat is de enige manier om te voorkomen, dat iederéén Trumpiaans naar Marine Le Pen en keert Wilders met een ‘G’ van Gee overstapt.

Van ondertussen is Rasputin volledig ‘gewired’, wat betekent dat tot in zijn binnenste delen ‘reet-goeie- afluister-microphones’ zijn geïnstalleerd!

Over – ondertussen gesproken- wordt Press-confidentiaal de Lieve Vrede bewaard, terwijl op het Internet de vierde of Vijfde – World – War is uitgebroken!

Wij maken U er op Attent, dat onder- en bovenstaande feiten niet op werkelijke feiten van de waarheid ‘So Helpe Me G * D nog-an-toe Almachtig’ zijn gebaseerd!

Zodat er een Precedent is geschapen Anaal-lóóg-er-nietom, van de Colére van de Keizer. Zodat mijn zoontje van drie mij gillend uit de ‘Nicht-en-Nacht-merry me’ wakker maakt ! En ik ‘C N N en Nou En’ uitzet! Ik hou het de komende vier jaar voor gezien. En hou daardoor erg veel Vrije tijd aan over!

Nee hee, me niet bellen of mailen als ie wordt afgezet. Want eindelijk heb ik dan na vier jaar Die Dòm als Duck van me afgezet !
Goed Morning

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>