A C T U A L I T Y – Hoe zouden Mark en Van der Steur er als F-émails uitzien?

Daar wordt je toch ’Steurings-lóós-al arm van? !

Maar Mark My Worst, die raakt daar niet over – Steur van! ‘Die liete ze’ niet los-t! Foutje bedankt! Vlekje op de smet, wat als een olie-dòmme-vlek niet valt weg te werken, te poetsen! De G-V V D wordt dus op de Val-dood-rape een ‘Ouderwetsche Putsch-gebakken..’

Hoe zouden Mar en van der Steur er als F-émail er uit zien?
En Knibbel Billbel Knabbel Babbel-Vuystje …!

“Wie lacht er in zijn Vuistje? Die Blonde A-donis-penisch van de Lach! En de Bóem-Bóemme-eersterang-effecht slaat keihard terug, met de Woorden, als je het hier niet bevalt Mark, ga je toch lekker terug naar je roetschse Putsch!

Het schijnt dat Mark nu al Bijl-bel-verschijnselen van de Rode Hond heeft, terwijl ie nou juist een lezin in de Rode Hoed had gecanceled om dat ie op de Kansel De Luther et Némergo á Gó Gó wilde Dé-réclameren!

Sinds afgelopen Vrijdag is ‘Woensdag gehakt dag’ Verplaatst naar Het Witte Huis Van De Zwarte Zaad-tanisch Kerk! Een Re- Lieg-ie-er-niet-‘d – Ò M !’ Alles wordt aan de Wortel van je eigghe Lidwoord met Kerst-bàl-Lùllen en al De Vrijheidsstaat van de Ptomac-river ingesodemieterd! Met één Smérige-Pennenstreek wordt Penn en Le Pen als bedel-figuranten in The Ovaluary – Office als Part-E I – L E I D E R in de Ptomac-river geflikkerd! The Mall krijgt net zoals de Oranje goor-dijnen in die Ovaluary-office een C H R I S TO – make-over, zodat de hele Mall er niet Màll uit ziet..Om met Rijk de Gooier zaliger te spreken..: “Miesj Foutje Bedankt!”

Er W H I T E een nieuwe Windst door Dramarika! ‘Híj’ gaat zovèr met de Make Over dat ook O bàm Bàmma een nieuwe kleurtje krijgt! Dus mocht ie ooit hebben bestaan, wordt ie nu een Voet-nooit’van gehoord! Black Power! One Hour wait a minute where you not the Vreesident of Amerika.! Eye recgognise your Swhadow of the past with a smile. Fancy with the Lating Face..

Al het Geschut wordt ingezet! End last but not the least wordt The Trumph of alll Trumps door ruim 2miljoen Vrouwen voor Jan met de Kort Achternaam gezet ! Zo en nu even een Pauze, wat in het English ‘L U L’ betekent!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>