A C T U A L I T Y – 7 2-sich jahr herr! Üm über nach zu denken! ! D’r Auschwitz

De Véé Caliën Krant neemt op gepaste en ongeplaste tijd Afscheit met een Judas Kuss my Ass tublieft zeg ! : “Mag ik met deze Judaskus de V V D wang toekeren?”

De Steur is in prijs gedaald na gisteravond toen de gehele ‘Room with een view’ in koor Bob Marly’s nummer “Steur-it-up Little darling Steur it up !! zong!”

Het loog er niet om, de Hart-kloppingen waren ook op Het Minternet-niet te voelen! Een Avalanch van kritiek, en U weet donders-opdonderend goed dat je dat niet overleefd.

Vraag dat maar aan die Nederlandse skiër, oh sorry die het dus niet heeft overleefd! Net zoals Karen de Bok – die geen uitweg meer zag dan de Dood-lopende weg-wézùh in t e gaan. Maar je kunt altijd voor jezelf kiezen, door in de spiechel tegen jezelf te zeggen: “He Eíkle – Lul!, ik stap of spring voor jou niet uit het raam! En dan is bij mij dat Suiïcidale-gevoel weg! Maar ja als je dat kan denken ben je Psychisch niet Vanzélfmoordend bezig – zeggen de Psychiaters!
Over toekomst gesproken? Is er nog nieuws under the Horizon? Niet dat ik weet, k-eb nog geen Zon gezien! Maaar ja, het is pas half zeven, waar een halve zegen van de toekomst bij past ! Oh, wat verlang ik naar James Last! But not least als je voor Andre Rieux kiest! Als je het leven maar niet op-of-afblaast!

Van der S T E U R was een B L O K aan het Been van Mark Rutte.: Léés Het Kabinet niet Rutte #Steur #steurloos #MarkRutte #vdSteur #Blok

Kabinet niet Rutte is nu steurloos

Van der S T E U R r r r r r r r …… Dat ‘L Í E G T er niet om !!’ ‘#TK #motievanwantrouwen #AlexanderPechtold #PvdA #VVD #MarkRutte

Reken maar dat R U T T E er de Pé van de A A in heeft. De #Steur wordt in Visserslatijn Duur betaald! #bonnetje #Bonnetjes, #Teeven #Rutte

Bij George Maat was de Maat al Vòl !!

Oh, geen nieuws over Donald Duck Trump?
Nee die staat met de R U G tegen de Muur, waardoor je’m niet ziet zitten ! En Madxico is van plan om alle illegale Drugs-tunnels te légaalillegaal namens Louis van Gaal te Ohlégaliseren!!

En volgens geruchten gaat Donald Duck bij I M F als Derder Wereld land Geld lenen om de gehele U S A te ondertunnelen zodat met een vuurwerk knal the U S A de Lucht in gaat..

En de Pruss-siche staat in de Kelder de twee lichamen kalt stelt.. Vandaag is het de dag dat De Russen D’rausch – Witzch vonden!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>