A C T U A L I T Y – Daar valt niet tegen op te knokken..

“Oh bestond het Knokken-Festival nog maar! Dan zat er tenminste nog Muziek in!”

Knock Knock Knock on Heavens door !! Do I’ve to say more? Pattie Smith had zich al afgeschreven toen de Speechless Singer Songwriter in spoken words , dacht dat ie Spoken hoorde, toen ie The Nobelprize of Literature had gewonnen. En net als de Goden niet aan Literatuur dacht, en ‘alliteratúrend’de Verbijstering niet over zag.

Knock knock on Heavens door goldt niet voor Bedder Hari dan Rico verhoeven kon hij het niet krijgen toen bleek met een gerichte klap onder de gordel, het helle-voetsbeentje achter de circus –elleboog geknakt was.

Good Morning hier de bij-en-toe-val-ddod –staat van de Wicked kleaks op Rasputin! De Élec-e n d sélections are in the Manupilated hands, of according to the C I A The What the Hack is going on, behind the dikes? The E N D – result is what miste Ras- Putin likes! En we- eh wie, oh wij kijken naar de Dijk, en zien tot verbijstering Geert Wilders in de N AP ijlingen tot meer dan 36 zetels stijgen. Dus voelen de andere partijen nattigheid, Knock Knock Knok on Heavens door !! Do I’ve to say more? Pattie Smith had zich al afgeschreven toen de Speechless Singer Songwriter in spoken words , dacht dat ie Spoken hoorde, toen ie The Nobelprize of Literature had gewonnen. En net als de Goden niet aan Literatuur dacht, en ‘alliteratúrend’de Verbijstering niet over zag.

Knock knock on Heavens door goldt niet voor Bedder Hari dan Rico verhoeven kon hij het niet krijgen toen bleek met een gerichte klap onder de gordel, het helle-voetsbeentje achter de circus –elleboog geknakt was.

Good Morning hier de bij-en-toe-val-ddod –staat van de Wicked kleaks op Rasputin! De Élec-e n d sélections are in the Manupilated hands, of according to the C I A The What the Hack is going on, behind the dikes? The E N D – result is what Misterious -sérious Ras- Putin likes! En we- eh wie, The People,oh wij kijken naar de Dijk, en zien tot verbijstering Geert Wilders in de
N A Pijlingen tot meer dan 36 zetels stijgen. Dus voelen de andere partijen nattigheid: “ Hell of a Job Cohen wil Furuziëren met S P en Groen Llinks Asscher me noa! #PvdA #jobcohen #GL ##SP Ze kunnen beter fuseren met de P -V V D- A …. #VVD #D66 #lodewijkasscher”

De Markt kan mij sowieso-gestolen worden!

En T R U M P twijfelt aan Status ban Taai Taai – one! Terwijl wij afgelopend dagen veel Taai Taai-poppen hebben gegeten!

Penus-sensuela vervangt Condomus van in het honderdlopen-bil-van-jetje geven.

Verbod op Apen op de fiets als je die enen ‘p’ vergeet!

Door tik-fout stond er niet Els- maar Uilskuiken..

Schültz wil Telefoongebruik op fiets verbieden! Hélemaal verbieden, door A- sociaal gedrag! In Metro en op straat! Niet te geloven! Ik ga emigreren! Naar een Stilte-gebied op kerkhof! Lijkt me Hemels. Geen bereik. Eindelijk lètter-lijk doodstil! A P P solutely Fabulous lijkt me dat !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>