A C T U A L I T Y – Zie de Maan verschijnt vol door de bomen.. en ik zag ‘m boven de Amstel vol in de Schijnwerpers voor de Y S B R E E K E R dromen

Zie de Maan verschijnt vol door de bomen.. en ik zag ‘m boven de Amstel vol in de Schijnwerpers voor de Y S B R E E K E R dromen

‘Goeie morgen zeg!’ De Sint is nog niet binnen of : “Zie de maan schijnt door de bomen!”Ja ha, zo te zienj had deze Maan er de Buik vol van!

Ik zag’m vanmorgen boven de Amstel hangen! Niet te filmen zo mooi! Morgen schijnt ie ook nog als een zwangere Gup boven ons hoofd te hangen.

Dus als u voor morgen denkt: “Wat hangt er nu weer boven mijn hoofd?”, dan is het de Maandag op de Dinsdag! Een week later, en nog heeft ook het klimaat een enorme kater.

En de Aarde heeft er ook zo te horen en te zien, enorm, zonder een ‘norm te stellen’, er behoorlijk de buik van vol!

En sommige Poliniet-tici zien zien de problemen als een Ka-Troll. Nog even geduld, en de Aarde wordt in Dramamerika door-midden gescheurd! Hartverscheurende taferelen, alles wat opgebouwd is wordt in Naam van…?…, afgebroken.
Cause the people have spoken! Mooi woord ‘spoken’ die ik zie, en de hele token, tot aan het kookpunt begint het te koken en te spoken. Dus is er een overstroming van haat, nog is het nooit niet te laat..om af te koelen.

Vier jaar de tijd, om te bezinnen, terug langs Monopoly en af, het is wel een beetje te laat enough.

Volgens the Pundits was het een Coup ‘d-Etat.. Hillary stond er bij en keek er na! Ik ga nu als ontbijt ‘Broodjes smeren ‘m er vandoor!’ Ik verwens U een Bere-goeie dag, do I’ve to say more!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>