A C T U A L I T Y – Ook bij verkiezingen moet je beter : “Op je Tellen passen!” No Joke, er komt een hertelling!

Gewapende man belaagt Frans thuis…Ben ik blij dat ik kees heet, maar ja, als ie me toch pakt zit ik op de heette blaren…

Verlies Fijenoord; zege voor A Z.. En ik kom naatuurlijk hélemaal niet Aan Zèt !!

Scheuren Rotterdam niet door Trillingen : “Breek me de bek niet open“!

Lijk van Kickbokser in kanaal gevonden…Hoe verzin je het : “In Oir-schot!”

Thorbeckeprijs voor S G P- Kamer- Lid die recht overeind ging staan!! V d Staaij je van te kijken hè!

Meer geld voor Regianale Omroepen! Alleen als ze Reetgoeie Programma’s maken!

Max – Vers- stappen vindt het prima als ie geen Sportman van het jaar wordt! Nou dan maar Sport vrouw van het jaar! Moet ie natuurlijk met het ombouwen wel opschietten!

En dan dit :

Groene Partij haalt genoeg geld binnen voor hertelling
Jill Stein, de presidentskandidaat van de Groene Partij, heeft via crowdfunding binnen 24 uur maar liefst 2,5 miljoen dollar binnengehaald om een procedure te starten voor een hertelling van de stemmen in Wisconsin, Pennsylvania en Michigan. De drie staten zijn cruciale swing states die bij de afgelopen verkiezingen naar Donald Trump gingen.
Steins doel is niet om alsnog te winnen of de Democraten aan een overwinning te helpen. Volgens The Verge is het theoretisch mogelijk dat de Democratische Partij alsnog een meerderheid krijgt qua aantal kiesmannen. Mochten alle drie de staten na een hertelling namelijk naar Clinton gaan, dan heeft zij een meerderheid van 278 kiesmannen tegen 260 voor Trump.
Doel van de campagne is echter “om meer licht te werpen op hoe onbetrouwbaar het Amerikaanse verkiezingsstelsel is”. Directe aanleiding hiervoor zijn de aanhoudende berichten over hackers die het verkiezingsproces beïnvloed zouden hebben.
Prettig W E A K – E N D ! !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>