A C T U A L I T Y – Het ziet er ‘Roos-kleurig’ uit sinds Het Préferendòm!

Het ziet er ‘Roos-kleurig’uit sinds Het Préferendòm!

We gaan Rutte van de Roos afhelpen! Want als er één ‘Boomerang-slogan van toeplassing op hem is,’ is het wel die Slow-gun!! :
“We gaan hem naar de Kloten helpen.!”
Roos de ‘Trump van Het Volk!’ Sull-vana De Zwarte Piet van Het Poliniettieke verkies-zings-veld! En de Schmall-lòch-tonen gaten in de Geschiet-de-nis van de Rémi-gratie van het wees- kind “Alleen op de Wereld!”

De ‘P’ v P S V hebben er behoorlijk de ‘Pé’ in! En is S V P geworden!!

Paus: Vrouwen worden nooit Priester! “Nou dan wordt hij nooit Vrouw! Oh nee, hij moet omgebouwd worden zodat ie nooit mee De – Menno – Paus-ze mee maakt! Maar je krijgt er wel een kind van !!

De Ad – Optie was voor mij: “Wées- Kind” van je zelf!”

Als je in jezelf geloofd…Já! dan heb je dat héle ‘Geloof-het-wel,’ Niet nodig!!

Man van boog Waalbrug gehaald! De Boog stond bij hem zeker te gespannen ! Dan kon je toch béter aan Zonnig Madera, of Spring maar achterop van Reddy Christiani denken!

Anky van Grunsven..”Wie?” Ankie Saung Su Key afgekort Anky, zegt dat Klonen van Paarden de normaalste zaak is bij paarden! Ja, dat wil ik wel geloven als je naar haar kijkt !!

Oplichter komt steeds dichter bij het Witte Huis! Gewoon een betere Vooroplichter zoeken, die hem élecoranaal het Verzwijgen oplegt!!

Badr Hari het niet dan schaadt het ook niet? Badr weer Vader van een Dochtertje geworden! Komt er weer een kinder-boks bij! En hoe heet ze? Ik hoor het ‘m al zeggen : Hári e t!

Sulvana Sim ons niet langer..

De Politie laat zich in Amstel Hotel gelden! Geld speelt geen rol! Nee Bouman de Hoofd drol!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>