A C T U A L I T Y – “Vannacht : 0 3 : 0 0 Uur in Las Vé – gas-tro-lóóg er niet om !”

“Vannacht : 0 3 : 0 0 Uur in Las Vé – gas-tro-lóóg er niet om !”

“De Dames op de Strip-teasde Donald Ducky Trump door met de Duim en wijsvinger niet te ‘wijzen,’ maar met Duim en wijsvinger, nauwlijks van elkaar De grote van zijn Lidwoord af te wijzen. Maar Donald zou Donald Ducky Trump niet zijn, door zelfs de geringste ‘Suckgestie van zijn eigghùh schuld-Dikke-Bult af te komen!
Ja, dan ben je wel uit-ge-loeld! Hoger opgeleide Vrouw zien ‘m al hélemaal niet staan of zitten ! Nee ze kijken gewoon over ‘m heen! Niet meer Quittelen Pa, ‘Laat-me-niet-alleen!’

Die beet weer toe ! The Debate van afgelopen nacht.. Het is na Cruciale Fout – afgelopen.. alhoewel – Never say Never

“Wat is er aan de Hand?” ‘Niks aan de hand!!’ Je kunt het wel schudden dat ze elkaar excuseren of de handen schudden!

Grootste Fout die Trump vannacht maakte was dat hij de Uitslag op 8 November niet onmiddelijk zou accepteren! Nou dat gaf o.a bij C N N een Heated-Debate discussieen Raper- cussie!

Donald Dumpy – Trump schoffeerd volgens de Kont- sti-tuut-tie – kenners lees: Ass-tu-bleaft: Lick my ass, want hij is natuurlijk erg gelickt, wat niet betekent dat ie erg ‘geliked’ is!

May be : “Like a Rolling Stone !!” Maar ja, Bob laat nog steeds niets van zich horen! En de Nó – Bèl Prijs van de Vrede Blaast-kaakt te hoog van de Trump-toren! Noch is de Dé-mooi-gratie ‘nicht’ verloren!

Maar Donald is kennelijk ook een Ghast-trolóóg er niet om! Hij weet de Uitslag al! Want hij gaat winnen! Donald is On-toverwinnelijk !!

8 November breekt de Burger-War-log volgens Donald Ducky Trump uit ! ‘Geld speelt geen rol?’ Donald speelt de Hoof D-rôl!
“Maar Hij gaat winnen! En zij: “Gaat verliezen!” Gelukkig hoeven wij niet te kiezen!! Maar “Hou ‘m in de Schmiezen!” “En Mondje dicht, en Kiezen op mekaar!” en de Groeten aan je achter Nicht!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>