A C T U A L I T Y – Op Zondag eerste dag van de Herfstvacantie : Die Ontsporing liep als een Trein!

Voor T H A Há Há B I T H A.. “De wat?” Ik zal U uitleggen! Vanmorgen op deze Stralende Herfst-vacantie- Zondag, wilde ik de bossen in van De Lage Vuursche- halte station Hollandse Ver-Rading!

Maar als je de trein van de N S neemt, kom je er al snel achter dat ze de N S dus, het ‘Spoor Bijster’ zijn ! Je moet de N S dus ook N iet S érieus nemen! Want dat doen ze zelf met menig reiziger ook niet! En reken maar, ik neem na vandaag Geen N S Herfstbladzijde om slaan- voor de mond!

Ik had natuurlijk vanmorgen vroeg bij de N S naar Storingen moeten kijken! ‘Eigen schuld dikke bult!’ Dat had ik beter wèl kunnen doen! Op C S- Utrecht begon het al, dat ik in ‘t – Over-vécht je er maar tegen heeft geen zin, dat ik op een Bus moest overstappen. Daar aangekomen werd ik door een toverstap-team van mevrouw Thabita opgevangen..

Nou is er in mijn buurt een Bejaardenhuis Thahabitha geweest, dus ik kon mijn lach niet onder drukken dat deze jonge dame als een bejaarde zou over komen. En ik kwam zeker niet als een bedaarde over! Kortom ik kon met de – komt voor de bus- maar niet zo dus, naar Hollandse Rading!

Daar aangekomen bleken we niet ‘Het Spoor bijster’ over te kunnen gaan! De G V D’s vlogen om de oren van gestrande reizigers. Ik dacht slim te zijn door langs de weg ‘stiekemert die ik was’ voor spoortje te spelen. Maar daar kwam zo’n Weg bewerker van een twee –bij twee meter aangelopen die voor mij ging staan!

Nou keek ik al nooit naar Spoorloos, maar U kunt van mij aan nemen, dat ik me behoorlijk ‘Spoor-lóós-alarm voelde!

Onherroepelijk moest ik terug! Op Dood Spoor dus! En spoorzoekertje spelen zat er ook niet in! Heb mijn fiets in de spoorstalling gezet, en ben ter goede huizen naar Tovervecht terug gegaan!

Daar aangekomen was de hele opvang groep van de N S verbijsterd dat ik al weer terug was. De Mist-communicatie van de N S: “Wat maar Mis t kon gaan ging dus de Mist in!” Het ‘grond-personail them niet’, kunnen en konden er ook niks aan doen.. Heb nog even gedacht om voor de trein te springen, wat daar hélaas vaker dan nodig is voor komt! Wat in Hollandse Rading – omdat er geen treinen reden ook geen enkel effect zou hebben- totaal het ‘Spoor Bijster!’

Niet te geloven op de eerste Zondag van de Herfst-vacantie gaat de N S – lees Pro-rail heel Nederland Plat leggen! Over óntspoorde jeugd’ van de N S – Directie maar te zwijgen! Het liefst zou ik de N S door Dynamo laten verdwijnen! Dan nog liever neem ik ‘Het Busje komt zo!’ Want het treintje van de N S komt never nooit niet op tijd aan ! Ja alleen op mijn Märklinn spoorbaan!

Nou één ding weet ik zéker! : De Treinreiziger was vandaag zeker niet plat van de N S . Want ja de N S denkt N iet S euren joh : “ Trek een wissel op je toekomst!” Moet er niet aan denken. Ik wil de N S inwisselen..Maar ja, dat zullen ze ook wel weer treineren!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>