A C T U A L I T Y – “Ik zei het je toch!! Scheids!! en afscheids : “Gelijk spelen! En niet met je fluit of Dwarsfluit spelen! En het Zweed stond op z’n Voorhoofd!

Groen ‘s links gaat nouveauleren Riche te worden, zodat de anderen die niet van de Partij zijn in hun Pak worden genaaid, net zoals Dannie-t ziende Blind gelijk werd genaaid, voordat ze dat aan hun twee reserve-ballen konden voelen.

Je zou toch denken dat een ‘Blind paard’ nog zou na-ghinneken, laat staan dat iedere speler een Fluit of dwarsfluit met twee reserve Bàllùllen heeft! Zweden was dat niet het land van de Kw – Ezel die zich niet als een ‘Ikeja j’aan dezelfde steen dès aanstoots stoot?

Zo te horen zit de ‘Stèmming’ voor de ‘ver-kies-zingen boven-stemmen’ er al weer goed in! En alle Ka-doodjes voor Prins-zesje dag al weer uitgedeeld, terwijl ‘Verzint-er-Klaas-maar-op-na’ , nog aan land moet komen, voordat hij eerst in de boot genomen wordt door een of andere zak !

Nou zakken de Peilingen al door de grond voordat je die persoon ook graag onder de grond zou zien zakken, maar niet iederéén laat zich kisten of een oor op de verkeerde plaats aannaaien. En Sorry seems to Bi-or-not-to-Bi the hardest word !! De meeste kiezers en kijkers schreeuwden het per A-buis voor die Buis uit: “Lul daar meen je geen Flikker van! Als je zo van Bach houdt, spring dan ok als een Schmetterna die Bach in , om nooit meer boven Luctor et emergó à gó gó te komen.

Bach, ik zie het zo voor me. Als afsluiting van de Tweenééde kamer gebouwen een groot Bachachanaal in en op Het Binnen en Beginnen hof!

Uit respect en afsluiting van het Jeroen Bosch – jaar, zien wij Mark-etenster Markies-zin van het bestaan afgeveild op de Troonrede weg glijden in de Donkere Kamer van Damesklets.

En met de Kousenband van Heren-verdienste waar Naaiyesstijd van zou verstemmen, zodat de meerderheid het voor gezien houdt, en ontstemd het boetekleed der Naaitie aan trekt. Want wij Néé- der- Landers laten ons in Provincies en Alt-Adel vergelderen. Wij verghelderen onze herinnering met klinkende Munt, en gelijk spelen en Bemidelde-eeuwsche spelen – -verzonnen wij altijd bij gebrek aan meer zon, vele zondes.

Om ons schuld –gevoel vaak in de Darkroom van het ‘d Roomsche leven uit en onder in de doeken van de schaamteloosheid na de Zondevloed van Des ’s Herens z- ondergang, uit den doeken en z-onderbroeken te doen!

En zo zal het Helfttal ook aan de zelfbevlekking van de Warrogantie ten onder gaan. En wie zei het vroeger al niet beter dan Wim Sjonnieveld : “Rèkken Trèkken en d’r Bij-blijvvùh !! En ja, mag blind wézùh, maar tot nu is er ondanks al het Zweed geen Bàl aan ! Maar het tellen van de Stemmen en de Bàllùllen zit er al Gelijk-spelen goed in! Ik hoor in de echo nog steeds God-ver de Godverder hoef ik het toch niet te vertellen?

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>