A C T U A L I T Y – Hoer en Zoon, hebben niks met elkaar te maken….

‘Hoer en Zoon’ hebben niks met elkaar te maken! Maar als ze op de Schelde zijn komt er een stortvloed aan verscheldecanonades!

Oh Ba Ba Drama! Je kan het er maar Drug mee hebben! En na Drama op de Wallen onder je ogen, kijk je voortaan wel uit om te miedieéten! Dus dat Obama door Dutarte – ‘wat weer ‘Hoer’ betekent, dus dat woord komt van geen onbekende in het Fuck!,- voor Hoeren zoon wordt uit gescholden, maak ik me met zoveel drugsmoorden niet meer zo Drug om!

Zelfs de Háphothakers teken dat niet meer! Om de Drug te verlagen moeten ze ‘Fuck-off the market’ onder de toonbank Hackstacy-pillen gaan verkopen! Omdat de échte drugs de medische drugs aan de straatstenenvan de Dealer zijn te verkopen!

Nee , dan gisteravond in de Metro richting ‘Sick-oh-dróóm!’ Nog nooit zoveel doorgebakken Thosties van die band-e gezien.. De Willempies van Andre van Dui- Kyvon zaten gebakken met een Lucht van de Thostiebend! Sorry, ik werd gisteravond op station Beilmer een beetje Misslexies van al die bezoekers die niet normaal zoveel types na-deden!

Een buitenlander vroeg aan mij wat er aan de hand was hier! Het was een ‘Mad House’, zei ie! Ik zei nee, dat zijn de Olympische Deelnemers van de Spelen in Bra-zeal, En met dat open doel vor schot, zag ik Danny stiekem in z’n achteruit de Harena van Naaijax verlaten! Ik zou Blind wézùh als ie het niet was.

De verbruidtenlander zei: Maar al die mensen gaan die naar Sick-go à go go en naar ‘Jo – Link’s afslaan, anders kom je in het verkeerde Vak, waar Danny zit. En ik wil nog wel wat zien. Want van alleen Horen, heb ik genoeg Toestellen Eye Jaye Jaai ja gezien, de laatste weken! ‘Hoorn-dòl word je van die ruk-klam es! En van Cyclames heb ik op de Vensterbak naar morgen al hélemaal de Buik vol Thosties vol van!

Zelfs hier hoorde ik de na-galm van een fantostiesche avond! Zo zie je maar weer dat menesen met een beperking of Handicap een Golfje naar eigen hand of Bal kunnen zijn of slaan! En dat de gewone – tussen haakje openen en opsluiten van de Gewone mens, zo zijn beperking heeft als ie iemand in mekaar ramt! Wie is er noa ‘Geestelijk Gehandicapt?’ Goeden morgen! U sprak met

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Hoer en Zoon, hebben niks met elkaar te maken….

  1. dank voor je onuitputtelijke woordalziendheid

  2. Mervrouw Dank! “Als het maar geen ‘Woordverblinheid’wordt! Want dan doe ik U in de eeuwiheid van Het Woord te kort!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>