A C T U A L I T Y – Zo : A C T U A L I T Y I S I S weer hélemaal terug? En U ook?

Néé Hè Terug van weg – ge-weest? !
Oh jee, ik was veel te lang weg !!
Heerlijk zes weken niets gedaan!!

Nee, ook geen Nò- Lympics gekeken !!

En zo te horen en Lézen is Mark ook weer terug van weg geweest !!

Het is om te Huilen !!

S O R R Y M A R K
SO R R Y S A M S O M
E N D D I E ‘ L I E”
La La La

Daar trappen wij niet meer in : Belofte maakt Schuld! 1 0 0 0 E U R O
Zelfs Mark – er waard stemt niet meer op Mark!
Zo de waard is vertrouwt ie z’n gasten!
En dat excuus meent ie g flikker van joh , als je luistert
#kamerbreed Voor nog geen1000 Euro stem ik nu nog op Rutopjoh

Joshua Hoogveld Maar nog een maal : Ik vind Het Kies-systeemj in Hòl – Land niet Kíes !
!!

Ver- kies- zingen boven stèmmen! Ben voor twee- partijen systeem. Degeen die de meeste stemmen haalt wint! En vormt een kabinet od Regering.. Maar de Meerderheid van Partijen die niet de meeste stemmen halen…, vormen in Het Torentje een Meerderheid, waar het Volkd ‘Genaaid en geborduurt niet voot hebben gekozen. Zie V V D en P V D A!! Ik heb vanaf 1 9 6 6 -tig keer op die partij van de laatste twee cijfers gestemd! En U moet mij niet wegcijferen !! Rhapborteren moeten ze dit systeem! En S O R R Y zeggen? Sorry hoor, Hoor hoe ie dt zegt..Je hoort geen émtie in zijn Excuus! En als je kiezers niet sérieus neemt, wordt er meer dan een Ooor aan je – Genaaid!! Dan krijg je kiezers met Dovenmansoren!! Zo Inch Shalla : Ik heb gesproken

Joshua Hoogveld Mooi gezegd!

Erik de Werk
Erik de Werk Joshua, ik begrijp je wel en ben het er niet mee eens. Gelukkig mag dat hiro

Joshua Hoogveld Ja, ik wil best stèmmen, om mijn verantmoording te nemen !! Maar niemand herkent zich in de uitonderw – handelingen! En zie résultaat ! Niemand herkent zich er in terug – langs- af!! U drinkt toch ook geen drie verschillende wijnen uit of in één Glas. Of drie verswchillende draadjes vlees? Niet te vreten of te zuipen! Om het maar eens On-diplomatiek uit te drukken. Maar inderdaad we leven in een Vrij land! Maar met verkiezingen zijn we hélemaal niet zo vrij! Want we worden in Het T – Orentje genaaid en geborduurd waar wij bij staan! Ik doe niet meer mee !! En ik ben al ontstemmd..

Erik de Werk toch blijf ik stemmen – op de eerlijkste partij van ons land. In de wetenschap dat idealisme zelden tot resultaat leidt
Vind ik leuk · Beantwoorden · 3 minuten
Joshua Hoogveld
Joshua Hoogveld Ik zou toch niet durven beweren dat U Naïef bent? Maar Id\ealisme en andere Ismen kunnen Verblindend, en niet Verbindend werken !

Vind ik leuk · Beantwoorden · Zojuist

Zo : A C T U A L I T Y I S I S weer hélemaal terug? En U ook?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Zo : A C T U A L I T Y I S I S weer hélemaal terug? En U ook?

  1. Blij dat je terug bent, Joshua. Je stemt tot nadenken.

  2. Oh, mevrouw, ik had toch geschreven dat ik niet meer S T È M !
    En nu, stèmt het U tot na-denken..Terwijl ik juist dacht dat ik niet na-denk!

    Altijd leuk als U réageert.. Groet aan U beiden.. U sprak met..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>