A C T U A L I T Y – Als het over het verleden gaat Ohverleden moet je nooit gas terug nemen!

A C T U A L I T Y – Als het over het verleden gaat Ohverleden moet je nooit gas terug nemen!

De Q en Q- koorts was in menige jeugd bij het T V-programma Q en Q ook al aanwezig. Maar niet met zoveel dodelijkse slachtoffers. Van 26 naar 74! Aldus Stichting Q-koorts!

46 miljoen slaven!! En die zijn vast niet verslaafd aan hun leven.Maar ja, ook hier kunnen we weer Het V O C – woord: spreek uit F * C K You op toe-passen..

En steeds meer mensen willen dat Zwarte Piet kleur bekent…. Zwarte Piet gaat als een Regenboog ‘kleur bekennen!’ Maar oh jee,dat kan natuurlijk al hélemaal niet! Piet van de Regenboog. En Piet komt niet uit de kast, maar zoals U weet uit de Schoorsteen!

Nou zit ik al jaren in een Zwart gat! Maar mijn Pschychise ‘spreek-en smeek-stalmeester’ vindt dat prima. ‘Zwart het niet dan spart het ook niet..’

P S : naar nu blijkt neemt ook het aantal Zwarte Pieten op de Middellandse zee toe, die de boot naar Spanje hebben gemist!
Ander onderwerp je er nooit bij neer!

Belgische Regering staakt nu ook tegen het staken! Zwarte Piet zou zeggen: Makkers staakt Uw Wild –geraaskal niet zo ! Want Brigitte Bardot Bardot die heeft ze niet zo maar zo ! Oh wat word ik oud Liedje uit 1 9 6 0 –tig!

Een op de honderd kinderen rookt nog een sieg-arrêt. Maar ik hoop toch dat een op de een kindere blijven dromen, want als die ook al in rook op gaan. Bijv. Drhomerussen..

En ook de Jadvocaten-familie van M A X – imale aandachten, was een onthullend Portrait van De Naaitioanale Familie die sowieso ‘Verslaafd aan aandacht is en was.’

Een getormenteerde familie. Briljant in dictionaire formuleringen. En als het op de ‘Formule één fout aankomt’, geven ze eenvoudig nog een beetje gas er bij. Oh wat schrijf ik noa weer dat woord ‘gas’, is wel de fakkel en waakvlam van het verleden. En gas terug nemen krijg je de 7 á 8 Miljoen ook niet mee terug!

Verleden : Ohverleden; krijg je de millioenen ook niet mee terug

Verder nog nieuws? Ja het regende gisteravond zo veel water, dat er een tweede Nederland bij moest komen, om dat allemaal op te slaan voor dat we zouden verzuipen!

Goeden morgen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>