A C T U A L I T Y – Van-zèlf-moordt je jezelf toch niet uit?

Incasso-bureau Holleeder komt even in T V-programma langs..Om Martin K., even aan de kaak te stellen! En wat deed Jort Keldermol daar in dat T V – programma Pow Powe Pow… Jort Kelder als Mol voor het O M D O M D O M D O M.

Benieuwd wanneer de Naam Holleeder in The Panama-Papers te voorschijn komt. Met uitspraak van… Zal ‘Hollee – Ohllee-derlander’ wel vlinders in zijn buik hebben!

Ook al is het Wit-gewassen, het blijft voor Clarence Seedorf altijd Zwart geld..Maar zal er wel een ‘Schoon-geweten’, bij hebben!

Anil Ramdas; Rogier Wieg; Joost Zwagerman; Wim Brands ‘overleden..’Dus ga niet bij de Omroep werken, want dan loopt het slecht met je af..Wordt tijd dat ze eens een goede Therapeut op die presen-tatort afsluiten, om erger te voorkomen!

Homo’s G A Y M E N sowieso meer, omdat ze aan mekaar verslaafd zijn..
R T L 4 : Linda de Mol gaat komende Zondag eindelijk met de Manlijke Heren spéciaal voor de Kijk-en-Híjgcijfers de Koffer in ! Benieuwd op welke bobbel, eh Knop ze drukt, nadat ze vandaag naar de Rechtbank moet om te getuigen, hoe die man per ongeluk op de knop drukte. Had ie maar op de Knopjes van de Linda-blouse ged rukt… Had ik voor geen Miljoenenjacht willen missen!

Ratthan Chadha ; Van Oosterom en die andere Familie , die in The Panama-Papers worden genoemd, kunnen alleen op Vorm-fout en andere verdachte Waait-washes, niet of nauwlijks worden vermoordeelt!

Richard Branson neemt een Vlucht naar voren, en verkoopt zijn Branson Airways voor 2,6 Miljard Dollar! Vertel uit je Winst !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>