A C T U A L I T Y – Ook bij de A B N – A M R O – O D staan. via via G E – P A Y – P E R S -de Reken I N G en !

Voor Donald Trump wordt het geen Waterboarden maar Snowboarden! Hoofd C I A weigert Snowboarden, ook als hij Precedentschaapt het uit te voeren.Dus bij Donald Trump stijgt het water sneller aan de lippen dan hij over de Mexicaanse Muur kan vluchten..

The Pa-na-ma ‘P A Y – P E R S – Groep van Banken..’
“Zit niet mee!”
T A B é N – Amrood staan is er met die Belasting-jadvieszen er niet meer bij! Niet te geloven door Wouter Bos gered, Milliarden verloren, en nu Milliarden via jadvíes-buro’s weg gesluisd via die Nieuwe grotere Sluis door de Néé-der-landtsverraadse Baggeraars aangelegd! Reken maar dus dat er x-tra Geheime Sluiszen-kluizen zijn aangelegd ! Coörperated Dutch Maffia. Sustained by the Dutch Government!

David Cameron heeft z’n achternaam tegen. Want de Camer-on op hem gericht, staat ie onder een vergrootglas. Brexit-Exit voor David Cameron op 21 juni?

Amerikaanse Marine-officier beschuldigt van Espionage, en is ondergedoken in een voertuig onder waterboarding is ook hier niet van toepassing!

Arsenie Jatsenjoek krijgt van Poroschenko Chocolade-repen mee om na zijn aftreden te overleven !

Weer een grote Operatie nu in #Etterbeek.. Etterbeek?

“Wat zei je?” Oh, gaan ze nu eindelijk die Ettertjes op pakken? #Belgien #Brussel

P A N A M A – P A Y – P E R S ! Ja ha de Pers zet velen betaald ! #dwdd #DWDD #panamapapers
Na de Uitslag had Mark Rutte wel erg last Van R O O S..

• • Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES 9 apr.
H O E D J E voor de waarheid in Belgie

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/04/kan-de-belgische-politie-terreurdruk-aan-292519/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-04-08|Belgische_jihadist_belt_moeder:_blijf_weg_van_drukke_plaatsen&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_08april&cmpid=NLC|els_08april|2016-04-08 …

Jihá- en Sadist behoorlijk in België ingeburgerd, komt met een ‘Belgenmop’ aan zetten ! Niet te geloven..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>