A C T U A L I T Y – De K I N G S S P E E C H – L E S

Toch mooi dat het morgen regent!

Want als Ex – Waterhoofd val je als je diep buigt, als waterhoofd in het water. Wat-er-ook gebeurt, met een Krooningklijk Watermerk, valt ook morgen het feest niet in duigen, en gebruiken wij feestelijk toilet-potten als rijtuigen.

Iedereen, en ook het ‘heen-en-weer’ kan morgen de ‘Feestelijk pot op in ge-zwolle taal’, want wij gaan allen morgen onder de Krooningklijke paraplu met Maxima aan de haal !

Nu zij gezegend is, omdat de Paus zei: Ik tel met U Uw zegeningen, ben ik benieuwd naar die nieuwe post-zegelring van de verradelijke stand, want ja, de Koning is toch nog steeds Protest tant? Of is het nu Luther et Emer go á go go in de Lutherse Discotheek?

Of krijgen wij morgen á la ‘l Imprioviste een verdémooicratischte Preek, voor eigen parochie? Je weet het maar nooit met dat Koninklijke Jochie, want zijn naam is groot en wij zijn klein! Zou hij abdiceren?

Ik hoor het de Dallochtonen al van de Twutter-daken schreeuwen, nee hee preken : Wij gooien Markruttiaans die Premier Cru voor de Leeuwen van Er dood gan.. “Krijggùh jullie toch allemaal de Ramblam!”

“Dat zou fijn zijn! Lang Leve de Eeuwen dat we terug gaan in de moraliteit van de dag, toen iedereen Het hoofdoekje voor de Vrijheid van de grimlach aan zag.

En de Groot Move-tie het meer vooor het zeggen had, dan ‘R’ ‘Erdoodgan’aan had. De minderheid heeft het Dictatoriaal voor het zeggen, daar hebben Fascistische Schmallochtonen die ‘Umbu Oeraks’ voor paal staan, zich niet bij neer te leggen.

Want gerassimuleerd staan zij boven iedere Partij en Neuropesche grens..tot hier en niet verder is bereikt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>