A C T U A L I T Y – Wie I S S vàn Hout het ook niet meer uit …

I S er niet meer! Is dat goed Néé-der-lants? Nee maar eh Acht J I H A A T D I S T E N zijn er niet meer !
I S S H A L L A

Daar zit je behoorlijk mee in je Maag-den!

SCP: Veel Neederlanders langdurig arm-ophouden!

Naked – Gun-acteur Kennedy overleden! Dus de Gun-factor hielp bij hem ook niet meer!

Veel Homo’s hebben veel meer verstand van zwarte-gaten dan die héteroseksujuwele wetenschappers.

“Op sterven na dood bedreigde Moskeeën worden door ‘Asscher-me-nou’ met een Huppekee-actie geholpen!”

Ook de ‘Lange-Arm van Hermandad’ zit langdurig onder de Armoe-grens van hun eigen kunnen!

Mogelijk plastic in snij-worst open! “Ja zeg, dank je de Koekoek!” ”Je denkt toch niet dat ik mijn eiggûh Worst ga open snijden!” Oh, maar Plàsrtisch chiwurgisch gesproken, zou er toch eventueel wat plastic-er-in gebruikt kunnen zijn!

Het boek de ‘Donkere kamer van’, wordt niet aan vluchtelingen uitgedeeld omdat in de Engelse-Éditie vrij vertaald dan staat De Darkroom van….! Ja , dan vluchten ze allemaal weer snel terug! En daarmee maak je naakt tuurllijk de Wild der ste gedachten los!

Wilfred Ge Nee… tékent toch ‘Ja!’ bij R T L..

Li Bi Bi O-pil voor vrouwen is weinig actief, en als bijsluiter van de bij-bel-werking gaat ze constant die nieuwe Libido-delijke bij werking dus bij de A Ha-erlebnis halen, waardoor de huishoud-portemonnaie binnen de kortste keren leeg was. Dus probeert ze nu de Heerrectie-pil uit, die ze gratis bij haar man kan helen. Dus loopt die vrouw binnenkort met een slagboom van een gephallis rond.
http://nos.nl/teletekst#110 Wie is van Hout ? Of van steen bij dit bericht.. Ofschoon #JanFoudraine is nu wel verlicht, als ie dat al niet was

Ja wie is van Steen Hout de dood alleen..was mijn eerste réactie bij het horen van zijn dood.

Anne Vellinga die is mooi Joshua…

Joshua Hoogveld “Foudraine sans gêne verbeterde hij het leven van o.a Madeleine”

Share
Dit bericht is geplaatst in Gerrit Komrij en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Wie I S S vàn Hout het ook niet meer uit …

  1. je hebt je schedeldak weer geheel open staan, Joshua, veel prachtvondsten lees ik hier, met humor. leuk.

    • Oh, mevrouw Ik word vast van … heel Hout ! Ik moet denken aan een tekst van mij over de Dakloze Krant : “Ik ben Dakloos, want het regent in mijn Hersenen! U weet ik verzin ze niet! Zekomen gewoon binnnen-druppelen! Oh, wat zeg ik nu weer. Ik word altijd verlegen als U zo over mij schrijft. Maar dat is ook al een herhaling van zetten , en nederige zettingen! Ik ga gewoon door! En dank – U – wel!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>