A C T U A L I T Y – Ook België heeft nu z’n Vluchtelingetje van 8 jaar!

Als eesrte zal de Tukse Kustlijn onder water worden gezet! zodat niemand kan vertrekken, aldus uitgelekte minformatie!

‘Mark my Worst’, wil ook de Vluchtelingen aan de Noord-pool niet in de Kou laten staan!Daarom heeft ie Hollandse Sleepboten gevraagd de Ijsbergen en IJsberen te verslepen, Zodar Diederik daat de Tenten kan opzetten!

Met het oog op zorgen zal Mark my Worst Rutte er bij Turkije op aan dringen 30.000 Diederikjes op te vangen ! Die de rich gaat sowieso met die gedachten en oplossingen een vluchtbrug over de Bosporus te vèr!!

Het beladen woord en afkorting van N.S.B heeft een geheel ander lading en ontlading van een verkeerd –gedachten-goed en onder-goed, toen ik er achter kwam dat íemand tegen een ander riep N-o S -ex B -aby !!

Nacy Reagan wilde de Koude Warloch ontdooien, omdat er al te veel dooien waren gevallen ! Gorbatschov : Tear down this wall! En door die muur weerkaatste die opmerking tot in Rusland!! Over twee jaar is de muur – augustus 1 9 6 1- net zo lang weg als ie er gestaan heeft!

Nors -Korea dreigt met Sufflénaire Afval !

Belgen worden eindelijk vroeger dan hgepland volwassen. Ze lopen eerder van huis weg. Nemen de trein Brxxelles naar Rotterdam, nemen de taxi en dan denkt die Chauffeur.. dat eksent manneke, en rijdt de jonge man van acht jaar naar het politie bureau, waar ie al reeds op de opsporings-site vermeld stond! Allee manneke, ‘goed gedaan jochie’ zouden wij hier zeggen!

Rutte en Merckelwürdig spreken over Turks- Fruit, om er achter te komen waar ze dat het beste kunnen dumpen?

Ook de Kamers van Coke handel nemen na de uitspraak hun woorden, maar niet hun handelsbelangen van Kook terug!

W D A wordt door Rasputin zelf bij de neus genomen en aan het Coke-lijntje gehouden!!

Twitter-afgelopen Week – end

Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES 13 uur13 uur geleden

http://nos.nl/teletekst#132 Nancy R E A G A N overleden Reagen maar dat er veel reagenacties komen
! #nancyreagan #ronaldreagan

Wilde U de Geestelijke Vader van E-mail nog een E-mailtje sturen bent U te laat! Raymond Tomlinson7 4 + #ARPANET #TechRepublic

Er verschijnen allemaal #lijken op de weg- snèl-weg-wézùh dus ! Hope-lijk worden dat boven allemaa #hemellichamen! Lig amen! #koeneverink

Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES 4 mrt.

Anouk wordt steeds meer een Zwangeres.. #anouk #Anouk #voice #thevoice

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>