A C T U A L I T Y – Het Leven is Ka U Thee een Klote!! “Maar ‘k-heb er wel van genoten!”!

Donald Trump Hoort constant in z’n oortje: Peggy Sue Peggy Sue !! Peggy Peggy Sue! Dus dat ie iederéén dreigt met aanklagen, is niet zo verwonderlijk! En de tegen-kandidaten draaien constant het nummer : Keep you’re Big Mouth Shut ! !

Niet te geloven Duncan Stutterheim krijgt een Gouden Harp voor het promoten van z’n I D & T en White Sensation! Iemand die niets doet aan het Drug-s-gebruik op zijn Party’s, krijgt voor mij een .. ach laat maar ..

Ook niet te geloven! Die Documentaire van gisteravond. Ik had niks geslikt, maar viel er bij in-slaap! Ik zag het niet meer zitten, maar om nou voortijdig een finaal-pilletjes te nemen? Dus ik kijk niet meer naar dat soort Documentaires.. Dus je moet die mensen geen pilletje, maar een pilletje voor de Pep, zoals Jasperina de Jong dat zong nemen! Zodat je Geest-verruimend Het Leven “Le Chaim” weer ziet zitten!” Ik laat me niet kisten!

Ik weet het ! Het Leven is K * T en Klote!! Maar ik heb er wel van genote!

Lijk in bos van zwerver. Heeft zichzelf zonder er iets voor hoeven te doen ge-lijk begraven. Zag er zeker geen gat meer in.

Man die zich kapot zuipt dood drinkt aan de Bar, dat is pas Neutthanasie!

K N V B verdacht van Kinder-misbruik, omdat ze achter Infant –tino gaan staan! Infantiel zijn ze daar!

V & D = betekent : “V- eel D- icht!

Sick – gó’s Voosdaphonies! Hello! Its not me, where you looking for! I’m Miss-connected! K-an P-eter N-iet bereiken!

Aamtal Stembureaus wordt verminderd. Maar de Hokjes worden op drie personen per keer af-gestèmd!

Mijn Piano-stemmer zei het al: Ik verkíeszingen boven stèmmen!

Nieuwe 3 D-printer maakt vitale nieuwe Lichaams-onderdelen! Nog even, en 3 d-printer maakt nieuw Leven.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>