A C T U A L I T Y – Stiekem zit iedereen en het Nééder lantse Volk eerst het meest te glunderen!

Stiekem zit iedereen en het Nééder lantse Volk eerst het meest te glunderen!

Een Wraktie-vhoorzitter kun je die ook ‘stik em’ doodzwijgen?

N R C : N – iet R-éagéren C-ollega’s is ‘stiekem’het advies.

Middeleeuwse martel methodes in China. Oh, zijn ze opeens Christelijk geworden. Die methodes waren toen ook al niet Grrrrríste-lijk!

Maar in de Strontwet staat in de kleine-l èttertjes dat je daar aan ‘schijt mag hebben’, als het in het Lands-belang van je eigen mening is.

Dà’s Plàs-stérk, als je stiekem van die Sinister af wil. Misschien zitten er wel ‘Snowden plannen’ achter. Ik zie al voor me, dat er straks een vhoorzitter in een Haagse Rampbassade ‘Politiek Háziel’ aan vraagt!

Eindelijk moet van Milt en Burg eens niet milt zijn..

Volgens geruchten zijn er ‘geheime-agenten’ bij de rivier de Lek gesignaleerd, maar bleken achteraf figuranten van James Bond te zijn.

Ik zie steeds meer Wrak-tie-vhoorzitters die met geen pen te beschrijven zijn, stiekem hun pen in hun zak steken.

Er wordt niet meer ‘Stiekem-keet’ getrapt in de tweede kamer.

Als ze er achter komen wie ‘het’- gedaan heeft wordt ie ook Middeleeuws gestraft. En dat komt met de a.s verbouwing van de tweede Kamer goed uit. “Hij – zij wordt achter twee muren voor eeuwige roem en schande ingemetseld!” En z’n mond wordt in-getaped zodat ie écht nooit meer uit de Tweede Kamerdebatten van de school kan klappen.

Ik zei het al vaker en sinds de jaren zeventig! Définitie van Parle ment! Nog een keer : Parle is Praten en Ment komt van Dement en Mentir, wat zoveeel betekent als ‘Parlement is praten en liegen tegelijk dus’

Niveau van Commissie Stiekem? : Dat Líegt er niet om!

Share
Dit bericht is geplaatst in Debat op 2, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>