A C T U A L I T Y – Pedro-viel op een ander….

Pedrofiel nestwerk opgerold

Tja, Pedro viel op een andermag je niet zeggen. Ook al heb je daar geen kind aan. Pleemofiel ook al niet. Misdienaars ook al niet. Ik dacht altijd dat de priester een Kind geen kwaad kan doen. Mis-dien-naarstig op zoek naar verdachte. 45.000 leden dir uit het leven van de menselijke vluchtruimte geschoten moet worden.

Ik laat me ombouwen uit schaamte voor al die mannen in ‘Bad masters’ die een Broekje in de Branding niet kunnen volstaan. En je mag van mij best Poot zijn! Maar je blijft met je gore poten van kind af. Mís-bruik en de R K K .. Tis maar goed dat De Heer aan Het Kruis zit vastgenageld, zodat die in ieder geval apart niet aan een echt ‘Kruisje’ kunnen komen..

Vijf en veertig duizend leden..: Doorkruisen! En ze komen bij hoog en laag voor, zodat ze bij hoog en laag het ontkennen. Vroeger gaf je iemand gewoon een tik op de vingers. Ik ben voor een Tik op de middelvinger van het manlijk geslacht. Een Tik? Het mes er in… Oh jee, wat zeg ik noa weer?

Pedrofiel nestwerk opgerold

I S er nog een ander onderwerp-je-er-nooit-aan ! “Gaan met die Banaan, kan ik ook dezer dagen niet meer horen… Dat was aan de Russen voor Verdoofdemansoren gezegd, Rasputin heeft zo zijn eigen grenzen aan de Minterpretaties, welk ucht en vluchtruim bij welk land hoort! Als je voor eigen rechter speelt en grenzeloos je hand overspeelt wordt zeker in die landen je hand onthandt.En dan kun je het wel schudden!

Trouwens de hele wereld schudt op zijn grondvesten! Je kan ook zeggen Bom-vesten of de ‘Gordels van Sma-ràgd daar door heen, en geen steen des aanstootsgevendheid zal voor de Pédro’s en andere Androids op elkaar blijven staan.

Mag ik even als Androïde als Ster aan de Hemel blijven staan. Zodat ik daar misschien een vriendin fonkelend in een andere ‘die mens zie’ hem staan is over gegaan.
Cel-Ma-tig is mijn D N A in verdriet over gegaan.. Maar Selma zal net als Schepels komen en Schepels ver – gaan altijd als Ster aan de Horizon in mij blijven bestaan!

P S : Selma Schepel wordt a.s Vrijdag in Beverwijk herdacht in de Grote Kerk van Beverwijk. U bent van harte welkom tussen 13 en 15 : 0 0 Uur Kerkstraat 37

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Pedro-viel op een ander….

  1. Mooi Joshua, je scherpe pen en zachte blik.

  2. Joshua zegt:

    Ja, dat is Bàl-anceren op de dunne draad van beschaving! Hoorde net op et nieuws over die Pedo-bende dat er 1 0 7 jongetjes trough the whole World bevrijdt zijn. Ook in Nederland weer 7 Arrestaties!! Dank U voor de waardereing. En ik ga nu schrijven of dichte over ‘iemand!’ Tot punje puntje!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>