A C T U A L I T Y – Wie wil nou vandaag nog een vlieg – tuíg kwaad doen?

Vandaag vliegt tuig er uit of er in. Vliegt Nederland er uit, of krijgt via IJsland herkansing, wat je van de naastbestaanden van dat vliegtuig niet kan zeggen.

De Waarheid is, dat we er toch zijn ‘ingevlogen’, en door Rasputin opnieuw zijn, of worden bedrogen. De granen welven door, en de tranen? : “Do I’ve to say more?”

We spreiden onze vleughels uit, als bescherming van de waarheid, die we vandaag te horen krijgen, al zal Rusland die Fahrenheit als Wahrheit wel verzwijgen.

De moord-en-oorzaak komen dus vandaag boven tafel, en aan de rafelranden van het rapport rafelt het voor de russen aan alle ‘kanten noch wal’, maar ‘Het Bewijs’ lag na het neerstortten overal..

Er zullen vele Boek-en over worden vol beschreven met bewijzen, maar het verzelfstandige naamwoord van het kwaad, is aan de Mensheid der ontkenning het Grootste Kwaad…

We zullen weer met bewijzen en getallen statistisch worden dood gegooid, maar daar krijg je geen leven mee terug.

Ik ga er ‘fout-woord’-vliegens-vlug van door.. En doe de Door achter mij dicht..Want als men over ‘lijken’ gaat, vraag ik me af, hoe zit het met je inzicht, meneer Rasputin..

Zo en nu ga ik Kuifje Rin Tin Tin lezen, want voor de Waarheid der ontkenning heb ik van Rasputin het meest te vrezen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>