A C T U A L I T Y – Wee – ë gebeente zei Wesley nog voor de wedstrijd..

1 4 October: Tweemaal Nationale Rampendag..Verschoot U gisteravond ook van kleur?

Mag Blind wézùh, als het gisteren tweemaal een Nationale Rampendag was. Zag er toch al geen gat in, wat er allemaal uit de lucht kwam vallen: Ik zou zeggen: Houd de Russen in de gaten..

En over ‘schieten’ gesproken, was dat gisteravond voor eigen open doel. Wesley Schneijder had nog zo gezegd tegen Yolanthe vacante: Pers-ie nu nog niet! Anders krijg ik daar tijdens de wedstrijd een Tsjèchisch kind van. En dan verschiet ik met die kleine ‘Yolanthe Fanteren’ van een Cabouter een oranje kleur in Zwart voor de ogen, als ik obsceen barend heb gesproken.

Niet Yolanthe is meer zwanger , maar Wesley heeft er ook de buik vol van: “Krijg er een Kind van!” Maar mij in de schoot –op-afstand-geworpen- niet op mijn eigen doel: Schoot alleen maar te binnen: Herbeginnnen.Het voor Open Doel Heiligt alle Middelen, dus gan we hier na de wedstrijd niet zitte kibbelen!

Ik mag ‘Blind wézùh’ als ik gisteravond niets heb gemist! “Oh ja, mijn fiets is gestolen, terwijl die Wedstrijd voor open doel mij gestolen kon worden. En Yolanthefanteren van Cab au au au maar denken aan het woord ‘Persisteren’, en dat werd gisteravond al gauw versteren.. Maar ja, wat in het ver-s-giet zit, zal die ‘krab eens achter je oren’ wel weten. Die Nationale Rampendag van gister, zullen we niet gauw vergeten.

Nog is de Oranje kleur niet verloren, maar in de Schiettent van Danny Blind kun je nu al de Kogels om je heen horen vliegen.”Er moet geschoten worden losse Flodders die jullie zijn”. Danny staat achter het H-elft-tal met een karabijn. En Yolanthe Vacante krijgt van Wesley voor de Kleine Kabouter een Zwarte Robijn. Want een kind kan de was doen, en Oranje? , daar wil ik voorlopig even van afwas zijn.

Share
Dit bericht is geplaatst in Gerrit Komrij en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>