A C T U A L I T Y – Na het bericht dacht ik : Krijg de K * * * * * om van te R- ill – en ..

“Op ‘sterven-na’ is het voetbal van U weet wel dood.Maar ja, die Club, zat al langer in een “Stèrfhuis-constructie”.

Britse Provider Talk – Talk gehackt, nou toch niks aan de hand, maak je er toch Small Talk van?!

Ryan – air – wil ook voorzitter van Huis is te klein voor de afgevaardigden worden.

Assad wil praten met de Re- bèllen.Nooit terug-gebéld !

Hillary Clinton is zonder kleer-scheuren door Congress gekomen. Hè, wat jammer nou..Ik had wel eens onder die kleerscheuren wel eens willen zien, wat ze te verbergen had! Zou ze daar die e-mails misschien hebben verstopt? Maar ja, voor dat soort quilty-pleasures heeft ze geen tiet!

Er is al veel te lang gekankerd over zaken die hélaas geen keer nemen. Ik zou dit onderwerp graag willen uitroken. Zodat nummer veertien nog een tijdje kan door gaan-over Long- gesproken! Want nummer dertien ligt nu op de loer..

Vast houden van Udo-odt D. te duur.. Ach ja, of een ‘leven’ niks kost!!

Prettig Herfstweer om Eikels uit het vuur te halen, terwijl ik sommige É I K E L S wel met kont en al in de Open haard… ja ja nu weet ik het wel…

Een vriend van mij, boom van een kerel,neemt nu in de Herfst ook al geen blad voor de mond, maar wel een Ka- blad van K-a U T-hrees staat koud voor de kont!

Zo te zien is die Vrije – Trap van Johan tegen dat sigaredt-een-pakje, een ‘trap-na’ voor open doel. Nu nog een ‘trap-na’ tegen die sluip-moordenaar, dan kan ie weer free-kickend door het leven.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>