A C T U A L I T Y – Amster damned Dead Festi-valt tot je er Dead bij neervalt..

A C T U A L I T Y – Amster damned Dead Festi-valt tot je er Dead bij neervalt..

Zo A-msterdamned D-ance Dead-Ev- end is ook weer voorbij. Zag gisteren trouwens Hardlopers zijn Doodlopers. De Emsterdamned Marathonnen wilden ze er aflopen. Ik keek angstig naar totaal onderdrugten types, die zo te zien niet meer wisten waar ze waren. Ja, in Hopsie Topsie Flopsieland.. 380 000 Dansgekken van beestverruimende middelen voorzien door B V Druglab Surrender : Its nauw or kleffer..

Ik zag criminelen door de Dead End stra at van De P C Onthoofdstraat gaan. Criminelen kennen geen Middenweg, want die was vanwege Het Kogelbiefstuk restaurant afgesloten! What the Heck..

Het rook gistermiddag in Amsterdam en op de Marathonweg naar Blutt Zweet en tranaten.. Het schijnt dat steeds meer Vluchtelingen zich ook bij de Marathon hadden gemeld, sinds in die Sjieke wijk van Den Haag de bewoners en mass: Léés : “De chique woonwijk van Rutte en de voor Het Blok van zijn-‘one-beleid-zettende Sinister van Wonen en verhuizen.. En tja, nu is het huis te klein.. Geen Woning geen Kroning, was de slow gun, eh, slogan van de Inhuldiging van Bé ha-tricks..

Over Rechts –gesproken..In het Tweede Keessenland van Europa weten ze ook van wanten nu de eerste sneeuw al is gevallen..

Rúk naar Réchts in Zwetszerland, ben je klaar mee, ja die slaan niet op de vlucht, alleen als je geld mee neemt- liefst geld wat je niet ziet- ben je welkom. Ski-pistes gaan in Zwetszerland eerder open, nu, na de Volksverraadpleging de Fluitenlanders eerder op de vlucht naar een ander land zijn gegaan.De meeste Vruchtenlingen willen ook hélemaal niet naar dat land omdat ze hoorden dat je in een diep dal terecht kwam, waar ze toch al in zaten. En van het woord Skieën spreek uit Skieten, skietten ze al hélemaal niets op .

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>