A C T U A L I T Y – Aan Tafel!! En een ‘Fijn-stof tot gesprek’, om over na te denken!’

Aan Tafel!! En een ‘Fijn-stof tot gesprek’, om over na te denken!!

Ook fijn-stof tot gesprek bij Poe Poe gezien? Eh Pow Pow! P risoner O f W ar? Of eh, Spectre gezien James? James? Ik ben Ik ben Pauw! Wilt U mijn fijn-stof-tot –gesprek met de terèchtse Stoppositie niet vervuilen. We leven in een ‘Geen- Idee-mooigratie’, waar ieder een buiten de ver-raadszaal zijn geen menning mag uiten. De rest mag er buiten de verraadszaal in een open-lucht-kontcert naar luisteren.. Wilt U nu Rechts afslaan! En voortaan links voor-sorteren. Zodat wij elkaar niet op de Vluchtheuvel van de ’Geen Idéé-Mooi-gratie’ tegen komen, en op de vlucht slaan.

Maar nu begrijp ik wel waarom de Vluchtelingen ‘en mass’ als Lemminngen op de vlucht slaan, en naar Hòl – land komen. Omdat wij een ‘Epke Zonder – land’ hebben, die door een ringetje te halen is, de lat op de Vrijheid steeds hoger legt. En over iedere probleem er over heen turnt.

Vluchtelingen hebben daarom massaal bij die Rivier zo’n aanloop-toestel neer gezet, zodat ze over de drievieren heen kunnen springen. En daar door is één Brug te ver, voor de Vluchtelingen niet te Filmen. Ze hopen daarom de natte voeten droog te houden, want bij het zien van Spectre hou je je tranen en je broek niet droog. Alhoewel ze dat eigenlijk met alle geweld die ze achter de rug hebben niet willlen zien.

We Hòl-land-eren achter de feiten aan. De échte waarheid is Vlees noch Vis laat staan Rood Vlees, ik ga niet kankeren, maar dat is wel de waarheid. Je kunt je tanden er op stuk bijten, maar ik v-léés altijd de bij-sluiter dat ik na zes uur ’s-a-vondst over-tijd – je kunt het zo Bond niet maken of James houdt je bij de Less is More, so I said before: “Don’t eat my miet! “

Want ik kan de Miet niet langer betalen, en dan word ik wegens huur-achterstand van de ‘meating and greeting’ op straat gezet. En dan ben ik ook vluchteling, zonder land. Of spring ik nou te ver, uit het oude gedachten-goed’, want dan is ‘Hòl – land natuurlijk te klein. En de vluchtelingen hebben geleerd, dat Het Gedachtengoed achter de Dijken in goede handen van een liber-aal-vrij-denken is gebaseerd.

U ziet dat zelfs mijn woorden en gedachten met mij op de Vlucht slaan! Misschien moet ik mij maar voor één-vluchteling, maar even overslaan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>