A C T U A L I T Y – “De D ijenkorf D raait Drie Dagen Door: Alles Kits achter de Rits? “

“De D ijenkorf D raait Drie Dagen Door: Alles Kits achter de Rits? “

Rusland en Amerika hebben een Hakkoord bereikt door niet onder elkaars vleugels te schieten. Ze mogen wel Syrië doormidden schietten.

Een Mille Pratelband is zo doorgeschoten, dat op zijn Stemband alleen maar het wooord Tsjakka staat, nu ie z’n Baby-oppas tot Lady opplassen geblazen heeft gemaak.

Aardsbengel Gabriël van der Vaart der Volkeren is met nieuwe erkende vriendin in de Volkeren.

Jongetje gevonden: Vader doodzwijgen.

Struinen mag niet meer op de Veluwe, maar grasduinen mag toch nog wel?

“Je zou zo’n T B S –er toch een Doodsklap willen geven? Maar de ‘gedachte’ alleen al maakt mij strafbaar.En je mag nooit uit een Verdacht-dossier klappen..”

“De D ijenkorf D raait Drie Dagen Door: Alles Kits achter de Rits? “

De Drie ‘D’s’ van D e Wereld D raait D oor zijn vandaag voor Drie Dagen door de Bijenkorf gekaapt: D rie D waze D agen.

Omdat vandaag de dag, na 30 jaar iedere dag een Dwaze dag is, valt het niet meer op. En omdat op de Rol-na-trappen met naaldhàkken van het Parelketting-publiek, ook niet meer door de mond-beughel van de kinderen kan, heeft men besloten er een Taart van een Punt achter te zetten.

Men gaat zich kont-cent-treren op de She-nay-zen en Russen. Sindsdien ga ik er van tussen. De Bijenkorf heeft dus het graaien ingeruild voor de Grootgraaiers als Premium- Sexperience. De oude Bijenkorf is dus op de Fles, en daar zit een duur luchtje aan.

Maar ik vergeet nooit dat ik een keer de Roltrap op ging, en een ‘rol-beroerte’ kreeg omdat boven aan een keurige chique Dame pal voor de roltrap boven stond te wachten. En tot mijn stomme verbazing stond haar rits volledig open. Ik dacht hoe ga ik dat oplossen? Toen ik boven aan kwam riep ik tegen de Dame: “Mevrouw niet schrikken, ik blijf hier voor U staan, want ik zie een verleidelijk bos haar”. “Oh , U bent een schat zei ze..” Terwijl ik toch soms door de dromen het Bos niet meer zie..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>