A C T U A L I T Y – Oh, zie de Rode Maan scheen door de bomen..

Oh, zie de Rode Maan scheen door de bomen..Rood omrand, uit verdriet dat de Zwarte Piet niet mag komen. Oh hoofd vol Bloed und Wünden, als wij maar het woord Zwarte Piet noemde. Het maakt tot aan Den Haag ‘school’.En de kritieken zijn niet van ‘malse-pijn’,vandaar dat de Rode Maan van verdriet, pas na 18 jaar weer aanwezig zal zijn.

Néé-der-landt vandaag in de V N, en ons Waterhoofd gaat speechroeden lopen. En de Koning in Maximale aandacht..Ze willen alles doen om een Manlijk Lid woord te worden, zelfs om Zwarte Piet te vermoorden als dat een Zetel op het riënne va parapluche kan worden.

Ook de Mannen die in een Diesel pak lopen is de Uitstoot te hoog. Zodat veel vrouwen hun Man/partner op de straatstenen niet kwijt konden, wegens te hoge vervuiling van het Milieu waar ze in verkeerden.

De Zeeperdparatisten hebben Sinter Klaas gevraagd om geen cadeautjes aan Spanje uit te delen..
Zo te zien aan Buitenhoffelijkheid begon de Kaalslag bij Diede-Rich Samsom e n d Die L I E – la la la .

Paus Frans zuskes en wishkuss, droeg een Miss op aan alle misbruikte Mís-dien-aars niet.

Na de Uitstoot en de Asielère –op-en-kopstoot wil Angela Merckelwürdig Volkswagen définitief Afstootten!

Nu wil ook David en Goliath Cameron Assad in ’t Zadel houden.. As zat als je naar de puinhopen kijkt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>