A C T U A L I T Y – Maar Meneer De Blonde : Opnoemen van namen doe je toch op Vier Mei

Maar Meneer De Blonde : Opnoemen van namen doe je toch op Vier Mei

Baby Bay its a Wilders World stijgt bij the I-pods van Apple, en je moet ‘m zeker niet uit de Tent lokken!

Tent-amens voor goed behaviour krijgen de Kluchtelingen aangeboden; Geert het beste Peerd van de Roel-Stalknecht zal zich in het ‘wordt vervolg Debat’ close worden ge-eywatched door de strakende Politie, op vervorm foud-ten ten.

De Blonde-on-Blonde acteurale Drhoogheid zal zich Blootgeven door in Adams costuum de Naakte waarheid over de Colere van de Keijzer, en de kluchtelingen te vertellen.
Nee, we noemen geen namen of voorname-n, alleen lokale dorpsnamen van geheel Néé-derland die daar voor is. Om zo via de dorpsnamen sneller te mintégreren.

De Boa – C O A – constrictor, zal de Wurggreep op geheel Néé-der-landt ergens ander opzetten. En bij de Vrijbuiter in Gouda kunnen ze de Tent wel sluiten, omdat de Laatste Nee-der-lander Het licht heeft uitgedaan! Is er dan geen Licht-puntje?

Nee je kan beter zeggen een ‘Nícht-puntje!’ Want mijn nichtje heeft zojuist haar eerste Tent-amen van inzwurgering gehaald. Met één Gouden worp- van de tering is verworpen houdt ze de gehele tweede kramer in een murg greep.

Alleen de Blonde –on-Blonde daar krijgt ze geen grip op. Die schijnt ‘m gesmeerd te zijn naar Londe- zonder de ‘B’van de brutaalste in de klas. Ondertussen maakt de G G D en de G V D zich ernstige zorgen over de in-tentingen, en wil daarom iedere ‘kluchteling’ I S – oh leren ze het nou nooit…

Die Blonde heeft nu al z’n Colére van de Keijzer in de Hofvijver gegooid. En ondertussen krijgen de blowkale bewoners een ‘inburgerinkel de kinkel curses’ om zich aan te passen aan..de veranderde heen-en-weers-omstandigheden.

Het woord uit de tent lokken valt nu onder misscriminatie, en iemand Politiek De Zwarte Piet toe spelen is al hélemaal uit den boze..

De Teerling is gedorpen, eh verworpen, en we zullen de tering naar de nering moeten zetten. In de Tweede kamer van die Blonde-on-Blonde zal de tering naar de nering-herrie verhoogd worden, zodat een halve verstaande van het woord niet meer aan bord komt.

Zodat we eindelijk Démocratisch kunnen zien, dat ie een Bord voor z’n kop heeft. En daarom de Kluchtelingen ‘m al hélemaal niet zien staan. En de Blonde had vannacht een Nichtelijke Nachtmerrie van een Droom: Hij zag overal Borden met de Tekst : Open het dorp staan! Help Mies Schreeuwde ie nog..

En ik moest maar denken aan die B B C-serie met Gnoes die de Rivier met z’n duizenden de over willen steken.. Hong ga rije Hungeria Op de Vlucht voor Vrijheid : Hoge Zand; Sapper meer .. Maar Meneer De Blonde : Opnoemen van namen doe je toch op Vier Mei! En daar komen volgend jaar vele namen van omgekomen onehopes mensen bij! Capiche?

Share
Dit bericht is geplaatst in Gerrit Komrij en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>