A C T U A L I T Y – Geen I day after the Night before..

Nee alles goed! Oh kee: “Nee mijn ‘Zwager màn’ die leeft nog.” Ik zou sterven als ik nu al vanzelf dood ging. Ik laat mij niet kisten! “Zand er over!” Ik ben voor geen gat te vangen! Nee nee , geen familie van Kistemaker.

En Dynamo schijnt de enige te zijn die Doden tot leven kan verwekken en uit den Dode kan opstijgen tot grote hoogte. Ik vind deze verdwijntruc al moeilijk genoeg om te assimileren in het ‘d Omroepbestel als Opium op het vuur, om over tijd in een Musicalisch programma ‘avant la mort et les ‘l ‘être des raison’ te verdwijnen.

Ik zou graag naar Het programma De Wereld Draait Terug kunnen kijken.Maar de afkorting DWDT is al vast-gelegd. Zodat dat programma- ik herhaal het nog maar eens- wat niet voor herhaling vatbaar is.

Wat wel voor herhaling vatbaar is, Is Is niet. Maar wel Tom Tom du Moulin. Die met de naam Tom Tom sowieso een voorsprong op de tegenstanders heeft.En wielrenners met Zadelpijn tussen hun oren of Ballen.., Tja, die zijn voor de aftrap al verloren.

Ik begrijp mensen niet, die al in een Zwart Gat zitten, dat ie dat ook nog eens lètterlijk willen doen! Ik zou als Psych van de koude grond er juist over heen willen springen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>