A C T U A L I T Y – Alle hieronder beschreven werkelijkheid berusten niet op ….

Ook Volkert van de Graaf en Het O M …ssst–om doen zich mooier voor dan het zit er dik–en-dun-in, dat dat een keer zou uitkomen. Als je een beetje na-denkt, zou je toch moeten snappen, dat als je in de ‘Brandpunt van de Belangstellings-verstrengeling staat’, je onder het vergrootglas van de verzonnenlingen ligt.

Iemand die zo “Schijt –aan-alles heeft”, zelfs van de ‘Reetclaszéérring’ komt niet in aanmerking voor de Vluchteling- laat staan A-status. En aangezien de vluchtelingen de plaats van Criminuélen hebben over-genomen, is voor Volkertbrood van de ‘Graaf-oh-logisch gezien’, geen plaats meer in de Herbergjedanmaar.

Dus wordt Volkert van de Graaf Christo het land uitgezet, om in ‘Bad-lay hem neer’, ‘boete-en-de-groeten-doening’ te doen. Want alle Instanties zijn het er over eens dat Vokertbrood van de Graaf-oh-logisch een gaatje in z’n hoofd heeft. En dan is ie nog Lucky- tie vie, dat ie z’n alter-Ego-go niet is tegen gekomen, want die had ‘m op de Parkheer-plaats van de misdaad bij de Omroep zeker niet over ’t hoofd geschoten..
P S : Het schijnt dat de Jadvocaat ‘vàn’, een symbolisch ‘voor-schot voor de boeg’ en onder je kont heeft gekregen, wat als verzwijggeld van ‘Deet-man z’n best maar’ gold. Gold: ik zou het voor geen Goud zo fout willen missen!.

Het schijnt nu dat Volkert van dèr-gelijke dingen, niet meer kan worden ver-of achtervolgt, zodat de Vauw Wéé ofwel Volkswagen hem op de hielen zit als het op de ‘Wahrheit zu erzählen’ aan komt.

Omdat ‘Vauw Vee Dee Géé’ verder geen aandeel in de huidige onthullingen heeft, kan dan ook van een waarde-vermindering van zijn aandeel geen sprake zijn.

Zijn Agenda is zo leeg als een gesloten boek voor de toekomst, Dus enige gelijkenis met een andere ‘Bad’r het niet, dan schaadt het ook niet, is hier niet van toeplassing, om van al dat gezeik in de Media Culpa Koel-pa af te zijn!

P S : Post Scrotum….
Uit Praaivisie? – overwegeningen zijn de Foto’s zo verdraaid door de feiten, dat bovenstaande personen om Praaiviszie-redenen, niets te verbergen hebben, en daarom nooit de personen kunnen zijn die hierboven gesuggereerd worden.. Elke gelijkenis tot aan Jezus toe berusten op een Mis-t-verstand!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>