A C T U A L I T Y – “Joe Naait-het-steeds fuck of Amerika Rus-zie-ja-of-nee Ik kijk liever Thee Fee..”

“Joe Naait-het-steeds fuck of Amerika Rus-zie-ja-of-nee Ik kijk liever Thee Fee..”

Over rede valt niet te twisten toen het waterhoofd als Pispaal er naast zwitste.

Als een Jan Boerstoelgang met kiespijn, zag je de twee ‘Oh baàh baàmaare gesticulerenOh na na naheren : “ik heb de Bàllen verstand van ges-en tèstélastiekels,maar die artiekels in het Hand- en–Manifest my case, is eindelijk eens Vrede op aarde als ik dat tussen de russen n de dramarikanen léés!

Dat die twee op een andere planeet leven, zou je ze beide op voorwaarts mars een tweede en laatste kans geven! Maar een bloeddoorode maan bij volle verstandsverbijstering zie je die twee Zwarte pieten ook niet meer door de bomen van de maan en het staakt Uw Wildgeraas staan!

Mansveld schijnt op een verdwaald spoor te staan, en de wisselstroom op haar one-beleid, is een perron te ver… geen pardon, maar een vervroegd afscheid als het aan de vernielde Fabeltjeskrant van die Verdhoofd-reetdakteur ligt.

Want wie voor de Gebakken-lucht van de Fabeltjeskrant zwicht, is een nicht te ver.. Hoe fair der van huis kun je wezen, als 400.000 lezers minder je lezen…

Spoor-bijster-stijlloos zonder waterhoofd en leiding, is de inwijding als innitiatie en miscommuncatie tot hel en verdoemenis veroordeeld.. Maar voor oordelen moet je niemand veroordelen tot het integerdeel is bewezen..

Maar ik blijf als Jeugdzonde de Wakkere Fabeltjeskrant van Nederland, als waarschuwing: “Hou ze in de gaten!! “Lééééézen!”

Volkswagen ruimt het Veld, en in mansveld of wegen is er iemand van de leidingelingeding te bekennen..Rede dat ze allemaal bekennen onder Ede langs de zelfkantsnelwég-wézùh van de samenbeleving..Geef mijn Porsche maar aan Fikkie..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>