A C T U A L I T Y – Ik ga er van ‘onderuit’dat U verkeerd belegd hebt bij het Ontbijt vanmorgen?

‘Beurs geworden?’ Of je ‘Beurs’ gelachen…

Ik vind gezichtsverlies al erg, laat staan dat spéculeren mij gestolen kan worden. Ik laat mij niet gelden. Ik ren meestal voor de troepen uit. Of ik ga zoals dit weak-end lekker onderuit.

En als ik lang genoeg onderuit heb gelegen, voel ik mij inderdaad nogals ‘Beurs!’ Aangezien ik een Áchternicht’ van dat Zeeuwsche Meisje ben, betaal en geef ik geen cent teveel uit.

Ben nogal ‘decent opgevoed, met oud-geld, waar natuurlijk een Zeeuwsch strandluchtje aan zit. Maar de Zeeuwen zijn verschoond met de mooiste stranden van Nederland!

En waar wonen die A S O ’s met Nieuw geld? Juist ja, in Scheveningen ; Zandvoort! De beschaving is daar in Néé-anders-taal al jaren geleden aan strand of boord gegaan. Daarom is Sale ook zo Populair! En alleen doordat de doorsnee ‘van-onder-ontwikkelden’ bij het woord Sail alleen maar aan de Uitverkoop denkt, wat Familie Doorsnee al jaren is, komen ze als Lemmingen naar de Kade’s in de hoop op een uitverkoop!

Hoorde op de Albert Cuyp dat er T-shirts voor 50 cent inkoop voor 2 5 Euro werden verkocht! Wie gaat er noa Het Schip in? Nee, dan word ik liever ‘genaaid’ en ingebonden door een goed boek. Als iemand aan mij vraagt of ik een uitgelezen type, eh tiep ben, zeg ik altijd standaard: “Nee nooit!”

Neederland holt ondanks de Sporters van Wereld -niveau hard achteruit! De Verrèk-stok is daarom zo populair. Maar of wij ‘Zonderland’ allemaal een App-ke zijn, is nog maar de vraag. We zijn nu al op zoek naar een Daphne Dubbel-Dekker. Maar het is weer een Vrouw die voor de ‘Troep en uitholt.’ Want verder is Hol- land net zoals de Holle ‘Volle-Hoofden’, al eeuwen geleden uitgehold.

En de Prins – zes is ook weer van de straat, op een armoede grootmoedersfiets. Terwijl het in Engeland ‘Not-Dun’ is, om als Royal op een fiets te rijden.Zit er Dik in. Nu hoorde ik onlangs dat Rolls Royce bezig is met een Feeds! Een Feeds Back’, dus die komt nooit aan!

En de opmerking : “Pá ha – Niek is thuis!”doet me ook al niet gerust stellen..Terwijl er natuurlijk na Loosers ook Winners zijn die zich ‘beurs’ lachen ! Ver-Tél-uit-je-winst! Goeden Morgen !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>