A C T U A L I T Y – Verstand-arts houdt I N G goed in de gaten!!

Nederlaagland en vrouwenvloekbal zijn afscheitsziek na de 2 – 1 nederlaag bij de grond.

En Yolanthe heeft ook de buik vol van voeltballers, ben benieuwd wanneer Wesleijdert aan twee kanten zijn ‘t-overwinningsballen’ laat zien! Daar kan ze nog een duimpie aan zuigen.

En ik moet altid maar de Engelse Uitdrukking : “Lull a-bye bye of Fuckway denken.”

Ik heb de C D : “Het werd Zomer en het boek opnnaiende Zomerturken, in de vensterbank van mijn dromen gezet. Dromen zijn bedrog maar als ik wakker worst, toch liever naast dat joch-urt is goed voor de spieren. Worst is word, en dorst is dord, tot alles werkelijk linquïstisch verdord.

De A social Levens verzekerlinkbank krijgt alle Persoonds-genaaide budgetten op z’n Bord voor z’n Thee-kopje. En zal de achterhaalde juridische feiten niet meer op een rijtje krijgen, zodat de P G B’s als Wachtgeld tot Sint Juttemis-alles-is-er-mís-mee, worden uitbetaald.

Iedereen heeft het over de N S A ! N S ee ? Oh, dat komt me bekend voor! Maar niemand heeft het over die andere G * D. Die bespioneert volgens mij écht iederéén. Maar gelukkig bespioneert die ook de N S A!

En misschien heeft die Créateur-populair ons alleen maar gecreëerd, om ons de gaten te houden, omdat ie er anders geen gat in zag. Zelfs Rutte schijnt die ‘schijngheiligman’ te hebben ingehuurd, om de gaten in de begroting te dichten. De gaten in zijn bovenkamer worden niet gedicht om wat lucht aan zijn Den – Helder-ziende Brein te geven.

Gaswinning kan worden gehalveerd. Kamp was al in de No-pinie-peiling gehalveerd, zodat die nu hélemaal kan worden afgeschreven. En dat met een-pennestreek !

Mantelzorger wordt met de schoorsteenmantel der liefde bedekt!
Nestflix zal de beelden niet vervroegd vrij-end geven.

Terwijl het Ploglamma Opstoring verzocht, juist de verdachtmaking van ‘grof-geweld’, juist zo ’s-Explosief in beeld wil brengen dat de afbeeldingen op de Nicoschiet-en-tine-pakjes er bij verbleken.

Ieder keer gaat de belofte van: stoppen met roken, onmiddellijk in rook op !

H -et I -s V -eest in Amsterdam nu de Prep-pil als ‘gat in de markt komt, voor nichten die hun verantmoording niet nemen! We gaan st – a i d s- verder achteruit, met het nemen van je eigen verantwoording! Ik ben meer voor een afsluitkringspier-pil! Voor elke Bil een Bittere Pil. En nu begrijp ik ook, waarom er in Darmstadt zo’n grote vraag naar die Preppil is!

Hou I N G in de gaten ! Vers tandarts uit Nijmegen, zet I N G met Renteswap in omgekeerde richting betaald..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Verstand-arts houdt I N G goed in de gaten!!

  1. Als st-aids, to the point, scherp en ook nog grappig, blijf je lezen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>