A C T U A L I T Y – Verlies geeft meer winst in de toekomst voor Vrouwenvloekbal..

Nou heb ik de Bàllullenverstand van damesvoetbal en slipjes off the tong. Maar na verlies zit er altijd meer winst voor de komende wedstrijden in..Maar ter ontspanning schijnen de dames achter het net-niet te gaan vissen.

Zeef the Children binladent zichzelf met binladen- verdachtmakingen, zodat op Kanon-actief zijn gesteld.Ik dacht dat ‘Zeef the Children’, geen vlieg kwaad kon doen.Nou heeft Pakistan wel meer vliegers die niet op gaan..Dat de Zie Eye Eeuwen geleden nog niet bestond, neemt niet weg dat ze met alle macht der one-hope ook kinderen voor hun karretje met stenen laten spannen.

D 6 6 Weerwind burgemeester van Almere. Hopelijk zal dat ondanks de Weer wind niet K – almere.. Almere had op burgemeesters altijd al het Calimero – effect. Annemarie Hoor’sma, kan daar over meepraten.

Omdat in Griekenland het water en de Drachme tot aan de lippen staat, is besloten om alle zeeën van tijd in te zetten om de eilanden droog te leggen, om een Penny voor you’re thought geven. Nu zit het Griekenland ook wel tegen. Want om de PRhomotie van one-trouwen te bevorderen, wilde ze het nummer van Udood Jürgens Griechiese Wein op nieuw uitbrengen. Maar de st – erven Jürgens komm bald wieder nach haus- ist da Mörderisch gegen!

Zelfs Hans Kazan en die andere Höllandische G * D met die blonde haren, worden ingezet, om het schuld-gevoel weg te zuiveren. Eh te toveren.

Misschien moesten ze wel een Vlucht nach vorne nehmen. Tja, hadden ze dat met die Co-piloot maar eerder gedaan.. Dan hadden er nu niet 150 kisten aan de grond genageld gestaan. Ja, dat die co-piloot overstuur was, wisten we wel. Maar dat ie zo zwijgzaam was, betekend als arts toch niet dat je je mond als verzwijgplicht moet houden! “Breek me de bek niet open!”

En er is niets meer heiligs’, en er blijft ons ook niets bespaard. Nu weer streakers die op schandplaatsen de Heilige plaatsen voor ‘U met de twee lange ellen laten staan.’En dat dat daardoor de Goden verzoeken is. Met alle gevolgen van dien. En als je je dan toch Heiliger dan Heiliger onschendbaarheid acht.., ga dan voor de spiegel in volle Ornaaktheid staan. Hopelijk spat dan ook die spiegel voor je zelf als een aardbeving uit me kaar. Kijken of je dan nog zo Heilig bent, dat je dat overleefd? Vraag-teken? Groet van een Heiligboonttje komt om z’n loontje..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>