A C T U A L I T Y – The Apocalyptische Apo-cata-stroph

The Apocalyptische Apostroph

Grexit; that’s it shit niet mee! Greece als Kaskraker die bijna leeg is. Uiststel van nexécutie. Ook de Griechcrisische Wijn van Udoodt Jürgens wordt in een glas dat halvol of halfleeg is afgeserveerd.

En Rasputin telt zijn Apos-strofische cyrillische zegeningen! Het Gedrachme van de doorsnede van de Grieken, staat op Default, en het laat de Griekse lijders gewoon Colt.

Ze zijn om op te schieten, terwijl Merckel; Dijselbloem en de I M F niet opschietten opmekaar, maar als losse flodders langs elkaar heen en weer klétsmadijen, en Griekenland zien afdrijven richting het oosten..als Malle Dieven rijkelijk te laat om te troosten als het onehopelijk ten zonder gaat!

Hoe kunnen we elkaar nog op het randje van de Drachme de Eurotopische gedachte troosten? Zeker niet op de ondergang van de toekomsst als Crack-it proosten.

Wim Duistenberg draait zich om in zijn graf, achteraf gesproken, zagen ze Griekenland nooit als spoken uit een ver verleden. Hoe in Kots naam konden zij, met de ogen dichther-in-treden op de Poseidonische berg-je-dan-maar.

Het Griekse Drama als tragedie……Who the F * C K is that lady, zongen the Isley Brothers and Moddersof Invention in the sand. I understand its to late to get laid, if you are in Default, and can’t pay the Bill.

Ik hoor Hillary op de achter grond als een gil of een se-kreet: “Help us”: “Wie bill weet hij of zij wel de oplossing van het probleem.. No we don’t name the name. Its not our Fault. They are to blame. So the problemen nemen alsmaar toe. Ik ga langs af en naar Tim Boek toe!

Het sprookjesboek van Kriekenland is uit. Maar de redelijke eh rederijen kunnen met 300 Miljard eigen vermogen toch wel die Staatschuld als onvermogen – eigen schuld-dikke bult bevrijen? Maar eind Juni is het écht voorbij. Dan gaat de Zon-der onder end the nekst dee nooit meer op, wat overblijft is een apo-catastroph

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>